Ontdek de innovatieve oplossingen voor desinfectie van Zebraport

BIO-Scan is een nieuwe desinfectie van een oppervlakte, dit kan gemakkelijk worden ingezet door ieder bedrijf. Dit is ontwikkeld door Surface Treatment System en biedt de mogelijkheid om te reinigen zonder gebruik te maken van chemicaliën. Dit systeem is gecertificeerd onder de norm van AFNOR NF T72-281. Dit systeem is zeer efficiënt gebleken en dood 99.999% van de virussen en bacteriën. Zelfs het corona virus wordt effectief bestreden door de BIO-SCAN techniek.

Ontdek de nieuwste mogelijkheden op het gebied van desinfectie

Zebraport is het juiste adres voor moderne desinfectie. Desinfectie van een oppervlakte is nu eenvoudig mogelijk dankzij de modernste technologie. Ontdek ook wat de moderne mogelijkheden voor desinfectie te bieden hebben. Zebraport is het juiste adres voor het professioneel desinfecteren van industriële apparatuur. Zebraport biedt u de hoogst haalbare kwaliteit tegen een zo aantrekkelijke mogelijke prijs. Ontdek wat de moderne BIO-SCAN technologie voor uw bedrijf kan betekenen. Dit is onbetwist een zeer goede investering voor de toekomst.

BIO-SCAN Surface Treatment System

Oppervlakte desinfectie is mogelijk voor ieders wens. Zebraport helpt u graag bij oppervlakte desinfectie op maat. Zebraport is in staat om iedere toepassing te leveren die u maar nodig hebt op dit gebied. Desinfectie apparatuur is de specialiteit van dit bedrijf. De verschillende mogelijkheden voor oppervlakte desinfectie bieden mogelijkheden voor ieder bedrijf. Desinfectie vindt plaats door de nieuwste techniek van BIO-SCAN Surface Treatment System.

Uv-licht is krachtig en praktisch

Het concept van oppervlakte desinfectie is zeer eenvoudig. Dit kan worden gebruikt op oppervlakte maar ook op allerlei producten of kleding. Vooraf zet u een speciaal masker op voor de veiligheid. Uv-licht zorgt vervolgens dat het oppervlakte professioneel wordt gedesinfecteerd. Dit voldoet aan alle moderne richtlijnen en eisen. Deze moderne desinfectie methode is zeer effectief en kostenbesparend.

https://www.zebraport.com/