A brand new year
Image default
Bedrijven

Mobiele papiervernietiger, wij komen bij u langs voor archiefvernietiging!

Papier is nou eenmaal een onderdeel in vrijwel ieder bedrijf. En deze papieren kunnen niet altijd in de papiercontainer terecht komen, aangezien het ook om behoorlijk vertrouwelijke informatie kan gaan.

U wilt de papieren dus laten vernietigen en daar komen wij dan meteen bij kijken, aangezien he ons beroep is om dit voor u te regelen. Voorheen kwamen men de papieren ophalen om ze op een besloten locatie te vernietigen, maar dat is allang niet meer nodig. Wij komen – waar dan ook in Nederland – bij u langs met onze mobiele papiervernietiger en zullen de papieren ter plekke voor u gaan versnipperen.

Er zullen slechts heel erg kleine snippers van uw papieren overblijven, zodat alle eventueel vertrouwelijke informatie niet meer is in te zien. Door middel van deze geavanceerde mobiele papiervernietiger hoeft u de papieren, het archief of andere documenten alleen nog maar in een rolcontainer op te slaan, zodat wij deze bij u op het terrein van uw bedrijf kunnen komen vernietigen.

Wij zijn door heel Nederland actief, dus uw locatie is geen enkel probleem. Voor een gratis en vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen door hier te klikken.