A brand new year
Image default
Bedrijven

Glasnetwerk

In veel branches is het mogelijk om een franchise te hebben, dit concept is vooral bekend bij grote ketens, een dergelijke keten zoals Domino’s, zij maken gebruik van een franchisesysteem. Een franchise heeft verschillende voordelen maar ook een aantal nadelen. Voordelen zijn dat er een bekende naam al gebruikt wordt, het aanbod is duidelijk, alles wordt geleverd vanuit de organisatie en je bent waarschijnlijk onderdeel van een sterk merk. Een aantal nadelen zijn; er moet een startkapitaal zijn, deze is nodig om jezelf in te kopen, je hebt geen vrijheid in aanbod, gedeelte winst afstaan en er is geen vrijheid. Om die reden zijn er veel franchisen, men wilt een eigen zaak, maar weet niet hoe hij of zij dit tot een direct succes maakt. Een franchise biedt dit wel en er al bekend voor uw zaak. 

Zeker in andere bedrijfsvormen wordt er gesproken van franchise. Zo is het ook mogelijk om als ondernemer een vestiging te open van glasned24. U kan partner worden van dit bedrijf dit brengt enkele voordelen met zich mee namelijk; Een samenwerking met een dynamisch bedrijf dat nog redelijk jong is. Met andere aangesloten partners kunt u eventuele mogelijkheden bespreken. U kunt uw voordeel doen met betrekking tot inkoop. Gebruik maken de app Vitris en zo eenvoudig een order afhandelen.

Glasned24 is een bedrijf dat zich specialiseert in glasschade herstellen, zij zorgen ervoor dat u niet lang hoeft te wachten met een kapot raam. Zij zijn gevestigd in Noord-Holland maar zijn ook verder aan het uitbreiden. Zij willen de klanten zo snel mogelijk van dienst zijn door binnen 24 uur de ruit te herstellen of te vervangen, zodat u niet ongemakkelijk hoeft te leven. Ook vinden zij de relatie met de klant erg belangrijk, wat ervoor zorgt dat zij graag vakwerk willen afleveren. Daarom zijn zij een uitstekende partij voor uw ongelukje.

http://www.glasned24.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom is een professionele verloskundige zo belangrijk tijdens en na de zwangerschap?

Slim koffie drinken

Lichaam detoxen