Geniet van een unieke ervaring op de BBQ Boot in Utrecht

BBQ Boot Amsterdam

Bent u toe aan lekker genieten met uw gezelschap? Wilt u iets unieks organiseren? Dan is Event op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor u. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie? Wilt u eens iets anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water het antwoord.

Door het goede nieuws dat er nu begonnen is met vaccineren in Nederland, is de verwachting dat we in het voorjaar weer mogen varen. Dat mooie vooruitzicht gaat perfect samen met ons BBQ Boot-concept. Want barbecueën is natuurlijk veel leuker als het het zonnetje schijnt. Onze gerechten worden vers gebakken aan boord, voor de echte barbecue-beleving. U kunt kijken hoe wij voor u en uw gasten de gerechten klaarmaken. Ook kunt u met uw bord naar de kok toe lopen en zal hij het vlees-, vis- of vegetarische gerecht aan u meegeven. Daarna kunt u heerlijk op ons mooie buitendek zitten en genieten van een drankje, achtergrondmuziekje, het prachtige uitzicht over Amsterdam en omstreken, en natuurlijk de barbecue.

In Amsterdam hebben wij meerdere schepen voor verschillende groepsgroottes. Van 30 personen tot wel 700! De BBQ Boot Amsterdam biedt bovendien verschillende menu’s. Of het nu gaat om een heerlijk vis-barbecue-menu, een vegetarische barbecue of een halal-barbecue, BBQ Boot Amsterdam is zeer geschikt voor u en uw gezelschap. Elke boot heeft haar eigen karakter en is uniek in haar soort. Komt u bijvoorbeeld aan boord bij Partyboot Amsterdam, dan treft u een mooie ruimte met een bar en grote ramen, zodat u goed zicht hebt op het IJ van Amsterdam of het Markermeer. Unieker kan het, niet mooier wel.

BBQ Boot Utrecht

Heeft u wel eens gehoord van een barbecue op een boot? Een boot die u met uw gezelschap kunt huren voor een fijne tocht? Wij van Event op het Water maken het mogelijk én regelen alles voor u. De juiste keus als u op zoek bent naar een mooie locatie die nu eens heel anders is dan u gewend bent.

De verwachting is dat we in het voorjaar weer mogen varen. Dat mooie vooruitzicht gaat perfect samen met ons BBQ Boot-concept. Want barbecueën is natuurlijk veel leuker als het zonnetje schijnt. Onze gerechten worden vers gebakken aan boord, voor de echte barbecue-beleving. U kunt kijken hoe wij voor u en uw gasten de gerechten klaarmaken. Ook kunt u met uw bord naar de kok toe lopen en zal deze het vlees-, vis- of vegetarische gerecht aan u meegeven. Daarna kunt u heerlijk op ons mooie buitendek zitten en genieten van een drankje, achtergrondmuziekje, het prachtige uitzicht over Utrecht en omstreken, en natuurlijk de barbecue.

In Utrecht hebben wij meerdere schepen voor verschillende groepsgroottes. Van 30 personen tot wel 700! De BBQ Boot Utrecht biedt bovendien diverse menu’s. Of het nu gaat om een heerlijk vis-barbecue-menu, een vegetarische barbecue of een halal-barbecue, BBQ Boot Utrecht is zeer geschikt voor u en uw gezelschap. Elke boot heeft haar eigen karakter en is uniek in haar soort. Komt u bijvoorbeeld aan boord bij Partyboot Utrecht, dan treft u een mooie ruimte met een bar en grote ramen, zodat u goed zicht hebt op de Lek. Unieker kan het niet, mooier wel.

https://eventophetwater.nl/