Een transportbedrijf dat ook alle douaneformaliteiten afhandelt

Complexe douanezaken

Internationaal transport brengt heel wat douaneformaliteiten met zich mee. De afhandeling van deze douanezaken is een complexe taak waar erg veel bij komt kijken. Niet iedereen kan de douaneformaliteiten trouwens zomaar op zich nemen. U hebt hier een vergunning en heel wat kennis van zaken voor nodig. Veel bedrijven schakelen daarom een expediteur douane in. Deze expediteur regelt al het nodige papierwerk snel en correct, zodat uw goederen geen vertraging aan de grensposten oplopen.

Een volledige dienstverlening

Bent u op zoek naar een expediteur douane? Dan is Sintrex dé aangewezen partner. Dit bekend transportbedrijf werkt namelijk niet alleen als douane-expediteur, u kan ze ook voor nationaal en internationaal transport inschakelen. Sintrex verleent een volledige service. Zo zorgen ze voor het transport, de douaneformaliteiten en zelfs voor een tijdelijke opslagplaats. Dankzij Sintrex hoeft u zich dan ook nergens zorgen over te maken.

Geconditioneerd transport

Bij Sintrex kan u terecht met alle mogelijke zendingen, zelfs met voedingsmiddelen. Deze goederen moeten natuurlijk aan de correcte temperatuur vervoerd worden. Sintrex beschikt daarom over een speciaal vervoer geconditioneerd om dit soort producten probleemloos te transporteren. U hebt de keuze uit diepgevroren, gekoeld of zelfs verwarmd transport. Bovendien hebben ze ervoor gezorgd dat hun vervoer geconditioneerd aan alle vooropgestelde richtlijnen voldoet en beschikken ze over ervaren chauffeurs met een grondige kennis van zaken.

Sintrex als expediteur douane

Sintrex is een internationaal transportbedrijf dat ook een uitstekende en correcte dienstverlening als expediteur douane levert. Ze zorgen ervoor dat alle nodige documenten steeds tijdig in orde zijn, zodat de zendingen geen vertraging kunnen oplopen. Dankzij deze service zorgt Sintrex er dan ook voor dat al het transport steeds snel en veilig op zijn bestemming raakt.

https://www.sintrex.nl/