A brand new year
Image default
Bedrijven

De trends in 2020 voor uw tuin

De tuinmeubel trends van 2020 zijn echte eye catchers. Tuinmeubeltrends voor 2020 zijn onder meer prachtige all-weather lounge-indelingen, nieuwe tuinindelingen en tuintrends zoals sfeervolle vuren en verlichting. De tuinmeubeltrends van 2020 zijn zeker de moeite waard! Nu geven we je de kans om een ​​kijkje te nemen.

Het gebruik van planten

Het gebruik van planten in uw lounge is een echte trend van dit jaar. Heb je ooit gehoord van muur tuinieren? Versier de tuin met veel groene planten of nieuwe decoraties. Betrek uw tuin in het hele huis en versier deze met natuurlijke elementen. Houten accessoires en glaselementen maken het plaatje perfect. Of ontdek de nieuwe trend om loungestoelen te combineren met sfeerverlichting op zonne-energie. Hiervoor wordt het gladde tafelblad en het natuurlijke onderstel gebruikt. Combineer tafels van verschillende afmetingen en maak uw tuin extra sfeervol

De nieuwste tuinmeubels

Dit jaar zijn er weer prachtige meubels gepresenteerd op de beurs. De all-weather loungesetting van de 2020-serie heeft een weerbestendige interieurdecoratie en comfortfuncties. De lounge is met zorg ingericht.

Met deze weer weerbestendige kussens kunt u altijd genieten in de tuin. Maak het plaatje compleet. De retro decoratie en combinatie van teak en aluminium komen steeds vaker voor. Maar de grote solide lounge gaat door. Het is een en al gemak. Zet uw tuinmeubelen het hele jaar buiten neer om u geen zorgen te maken. Weerbestendig, met een retro-sfeer, het is het echte hoogtepunt van uw tuin. In de tuinmeubeltrend van 2020 zie je duidelijk dat tuinmeubelen de kenmerken hebben van woonkamermeubilair.

 

 

Pallet banken

Pallet meubels zijn steeds populairder geworden door de jaren heen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. De meubels zijn precies naar wens te maken met kussens die precies bij de inrichting van uw tuin passen. Een pallet bank kan zo helemaal naar wens gemaakt worden.

De mooiste tafels

Teaktafels zijn de wens van alle tuinmeubel ontwerpers. Op de lijst met tuinmeubeltrends van 2020 komen zeker teakhouten tafelbladen te staan. Deze tafelbladen worden gecombineerd met eenvoudige aluminium onderstellen. Door hun stijlvolle en grappige eigenschappen kun je ze bijvoorbeeld perfect combineren met uw favoriete tuinstoelen

Teaktafels zijn zo uniek omdat elke tafel anders is. Omdat teak een natuurlijk biologisch materiaal is, is elke tuintafel uniek. Omdat aluminium als tweede materiaal is gebruikt, is er een onderhoudsvrije tuintafel ontwikkeld die tegen alle weersomstandigheden kan.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bank/