A brand new year
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding borduren maakt uw organisatie beter zichtbaar

U wilt als organisatie beter zichtbaar worden en u bent op zoek naar een leverancier die uw werkkleding kan leveren en borduren. In dat geval is het inschakelen van een specialist een erg verstandige keuze. Hier kan bedrijfskleding borduren op verschillende manieren worden gedaan. Of het nu enkel om een simpel logo gaat, een woordmerk of een beeldmerk, in alle gevallen zit u hier helemaal goed. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Hoe ziet u uw bedrijfskleding graag voor u?

Uw logo beter zichtbaar

Steeds meer bedrijven laten hun bedrijfskleding borduren. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het personeel loopt er beter en meer verzorgd bij en u bent beter te herkennen. U kunt zich direct onderscheiden van concurrenten en u verzekerd uzelf van een unieke uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden als het aankomt op de kleur, dus het is geheel aan u wat u het liefste ziet. Of het nu gaat om een braderie of in de horeca, voor de leveranciers of voor atleten in de sportbranche, voor diverse werkvelden zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.

Zowel borduren als bedrukken is een optie op het gebied van bedrijfskleding

Naast bedrijfskleding borduren is bedrijfskleding bedrukken een optie. Ieder detail wordt op de millimeter nauwkeurig verwerkt op de kleding. De print kan tegen een stootje, is erg slijtvast en zelfs na vele malen wassen is de print nog steeds