A brand new year
Image default
Beauty en verzorging

Hoe gaat een Amsterdamse kapper te werk?

Wat doet een kapper nou precies? De meeste mensen kunnen in het algemeen wel vertellen wat hij/zij doet. In dit artikel gaan we nog een stapje verder in de literatuur en hoop ik jullie vandaag nog wat bij te leren over wat voor werkzaamheden jouw kapper wel allemaal niet doet?

De werkzaamheden van een kapper

Mensen gaan met verschillende motieven naar de kapper. Mensen willen een nieuw kapsel uitproberen, het actuele kapsel laten bijknippen of het laten stijlen. Een goede kapper kan al jouw wensen vervullen en zal jou ook adviseren welk kapsel wel en niet bij je past. Hij zal ook tips geven over hoe je je haar gezond houdt.

Een kapper zal het niet alleen bij tips laten. Hij kan je haar ook een boost geven. Om je haar er gezond uit te laten zien is het niet ongebruikelijk dat de dode puntjes afgeknipt worden. Het haar kan ook nog eens geverfd worden.

Naar de kapper gaan is voor sommige mensen ook een sociale gelegenheid. Soms zijn er wel eens vriendinnengroepen die gezamenlijk naar de kapper gaan voor een frisse coup en om de nieuwste roddels met de kapper te bespreken. Een deel van de werkzaamheden van een kapper is dus ook om een goede sociale sfeer te creëren. Dit wordt vaak gedaan door een uitnodigend en knus interieur van de kapperszaak, de klanten wat koffie of thee aan te bieden en natuurlijk door de kapper zelf die zich bezighoudt met socializen met de klanten. Een haarstylist dient dus ook sociaal te zijn en te beschikken over de nodige algemene kennis om de klantervaring onvergetelijk te maken.

Een kapper is natuurlijk verantwoordelijk voor het uiterlijke vertoon van mensen. Ga daarom naar Ron Hairstudio toe. Op Ron kan vertrouwen dat het geleverde werk van hoge kwaliteit is en dat je er goed uitziet.