A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Zakelijke kerstkaarten met 15% korting

Bestel nu kerstkaarten en ontvang 15% korting

Buiten is het maar regenachtig en miezerig najaarsweer. Niet zo gek want het is alweer november en we zijn halverwege de herfst. Dat betekent dat kerst in het vooruitzicht is. Nog 8 weken en dan zijn we weer een jaar verder en is het Kerstmis! Van oorsprong vieren we de geboorte van Jesus maar tegenwoordig een mooi samenzijn van vrienden en familie met het traditionele kerstdiner, kadootjes bij de kerstboom en kerstkaarten sturen.

Voor wie in loondienst is valt Kerstmis dit jaar bijzonder gunstig want het valt op woensdag en donderdag, dus middenin de week. Voor wie fulltime werkt hoeft pikt dus zomaar 2 extra vrije dagen mee. Ook nieuwjaardag valt op een woensdag dus nog zo’n fijne extra vrije dag. Veel bedrijven en kantoren zijn de weken met kerst en nieuwjaar dan ook gesloten. Heeft uw zaak ook besloten dit jaar collectief dicht te zijn? Dan heeft u zicht vast wel gerealiseerd dat er voor december nog maar 3 werkbare weken overblijven om de werkzaamheden op kantoor te doen, dus een korte maand met weinig dagen en veel personeel wat extra vrij heeft genomen.

Wilt u uw zakelijke relaties, personeel en klanten dit jaar verrassen met een mooie zakelijke kerstkaart? Dan is het nu, de maand november de beste tijd om de kerstkaarten vast te bestellen. Ze in enveloppen doen, de adressen te printen en samen met een postzegel op de envelop te plakken is nog een heel karwei dus je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Een haastklus is nooit fijn. En als de kerstkaarten verwerkt zijn hoef je ze zodra de Sint het land uit is alleen nog maar op de brievenbus te doen. Zo! Dat is mooi geregeld.

Bij Koningkaart is de collectie zakelijke kerstkaarten al helemaal klaar en compleet. Dus bekijk onze kerstkaarten voor werknemers en zoek de branche waarom uw bedrijf het beste past. Een kerstkaart die past bij de aard van uw bedrijf valt zeker op tussen de vele kerstkaarten die we ook komend jaar weer gaan versturen. Natuurlijk bent u niet de enige, deze traditie is al bijna een eeuw in volle gang.

Wij van Koningkaart drukken de kerstkaarten ook het liefst niet last-minute, de pakketdienst is in december niet helemaal betrouwbaar. Om u te belonen voor het eerder bestellen van de kerstkaarten hebben we dan ook een mooie actie van maar liefst 15% korting als u voor 15 november uw kerstkaarten besteld. Da’s toch een goede reden om vast een zakelijke kerstkaart op de website van Koningkaart uit te zoeken. Bestelt u doordeweeks voor 12 uur, dan heeft u ze de volgende werkdag al in huis. Dus tijd genoeg om de verwerking van de kaarten vast voor te bereiden.

Bekijk onze nieuwe collectie kerstkaarten en bestel vooraf een gratis proefdruk. Is deze akkoord? Bestel dan voor 15 november 2019 de oplage en ontvang 15% korting, deze korting wordt direct online verwerkt. Heeft u vragen over uw ontwerp? We helpen u graag dus neem contact met ons op. Ons team staat van ma t/m vr voor u klaar<

https://www.koningkaart.nl/kerstkaarten

Gerelateerde artikelen

De Nederlandse zorgverzekering in het kort

How to: jouw bedrijf in de spotlights zetten. 3 tips en tricks!

Maximale ontspanning met de radio