A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Een cocktailbar huren met alcoholvrije cocktails

Wil je een cocktailbar huren? Dan wil je natuurlijk een mooie mobiele bar. Je wilt uiteraard ook een ervaring cocktailshaker die er een showtje van maakt. Maar heb je ook wel eens nagedacht over welke cocktails je wilt serveren aan je gasten? En wat doe je met de gasten die geen cocktails mogen drinken? Die wil je natuurlijk niet overslaan. Alcoholvrije cocktails bieden de uitkomst!

 

Een cocktailbar huren met cocktails

Uiteraard kunnen de cocktailshakers van Bar Company de lekkerste cocktails shaken. Ze kennen wel honderd cocktails uit hun hoofd. Echter is het verstandig dat jouw gasten maar uit een beperkt aantal cocktails kunnen kiezen. Zet je er namelijk honderd op het menu, dan krijgen mensen keuzestress. Daarnaast wil je ook niet dat Bar Company tientallen verschillende soorten alcohol mee hoeft te nemen naar jouw locatie.

 

Bij Bar Company krijg je zodoende een cocktail-menu met de meest populaire cocktails. Meestal zijn dit 6 verschillende cocktails. Op die manier weet je zeker dat iedereen een cocktail kan kiezen die hij/zij lekker vindt.  Iedere cocktail wordt geserveerd in het glaswerk dat bij de betreffende cocktail hoort. Daarnaast wordt iedere cocktails ook mooi gegarneerd met bijvoorbeeld een aardbei, takje munt of limoenpartje.

 

Een cocktailbar huren met alcoholvrije cocktails

Er zijn steeds meer mensen die (tijdelijk) geen alcohol drinken. Denk aan kinderen onder de 18, vrouwen die zwanger zijn, mensen die nog moeten rijden of vanwege geloofsovertuigingen. Ook deze mensen wil je natuurlijk laten genieten van het feest. Daarom kun je bij Bar Company ook een cocktailbar huren waarbij alcoholvrije cocktails geshaket worden. 

 

De alcoholvrije cocktails worden ook wel mocktails genoemd. De mocktails zien er uit als echte cocktails. Zo worden ze in cocktail glazen geserveerd en hebben ze ook mooie garneringen. Even feestelijk dus als cocktails met alcohol, alleen krijg je er geen kater van.

 

Een onvergetelijk feest met cocktails

Wil je dat jouw gasten jouw feest nooit meer gaan vergeten? Huur dan een cocktailbar bij Bar Company! Cocktails maken een feest pas écht bijzonder.

 

https://www.barcompany.nl/