A brand new year
Image default
Aanbiedingen

De Beste Aanbiedingen Bij Albert Heijn

Met bijna 1000 vestigingen en een geschiedenis die zo ver terug gaat als de 19e eeuw is de AH echt een Nederlandse topper. Wereldwijd zijn er weinig bedrijven met een geschiedenis die zo ver terug dateert, en daar mogen we als Nederlanders ontsettend trots op zijn.

Maar, de Albert Heijn is meer dan alleen een Nederlands wonder. Het is ook een supermarkt vol goede aanbiedingen en kortingen. In dit artikel bekijken we een paar van de beste aanbiedingen die de Albert Heijn momenteel aanbied!

 

De bonus

Er zijn elke week in de Albert Hein folder weer nieuwe aanbiedingen te vinden. Deze week zien we de Unox soep in zak producten 1 + 1 gratis, maar vorige week was het weer wat anders. Alle producten in de bonus zijn altijd sterk in prijs verlaagt, of je krijgt er eentje gratis, wat dus gelijk staat aan 50% korting!

De verse groentes zijn deze week ook schero afgeprijsd, en ook de kipfilet is 25% goedkoper dan voorafgaande weken. De producten die in de bonus zijn zijn de wekelijkse aanbiedingen, dus veranderen deze ook snel. Sla dus voor zondag in, anders zijn de aanbiedingen weer veranderd!

 

Hamster weken

Hamster weken zijn meerdere keren per jaar en dat zijn een ideaal moment om veel in te kopen. Vaak zijn er wel 5 tot 6 hamsterweken per jaar, en dit zorgt dus ook voor ontsettend veel korting op je wekelijkse boodschappen. Wanneer deze zijn kan je volgen op Folderbode, maar ook hier.

Hoewel de hamsterweken vaak niet ruim van tevoren aangegeven worden is het toch altijd weer mooi meegenomen. Bepaalde producten kan je perfect afstemmen op de periode tussen de hamster weken waardoor je dus (bijna) altijd geniet van de gereduceerde prijs!

 

BESPAREN!

Besparen kan dus heel goed bij de AH. Niet alleen zijn er elke week nieuwe aanbiedingen te vinden in de Albert Heijn  folder, maar er zijn ook regelmatig evenementen die ervoor zorgen dat je nog meer korting geniet. Nu alleen hopen dat er een Albert Heijn bij jou in de buurt zit!

https://folderbode.nl