A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Coderen is rendabel

Coderen is voor elk bedrijf onmisbaar. Voor kleine bedrijven is het iets minder belangrijk om alles goed gecodeerd te hebben, maar ook kleine bedrijven doen het beter als alle informatie in het bedrijf is gecodeerd.
Coderen wordt gedaan met codeersystemen. Een codeersysteem is een systeem dat ervoor zorgt dat de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plek komt tegen minimale kosten. Zo zorgt een codeersysteem ervoor dat er minder dingen verkeerd gaan in een bedrijf omdat de juiste informatie op de juiste plek komt en gebeuren er minder fouten omdat de goede informatie niet voorhanden is.
Een bekend voorbeeld van een codeersysteem zijn de barcodes in de supermarkten. Elke product in de supermarkt heeft een unieke barcode. Deze barcode zorgt ervoor dat het dan mogelijk wordt om op elk moment te zien waar de producten in de supermarkt liggen. Ook maakt dit systeem het mogelijk om de voorraad aan de kassa’s te koppelen, waardoor het makkelijker wordt om de producten af te rekenen. Deze barcodes vereist een kleine investering. Om dit te verwezenlijken hoeft er alleen een barcode printer te worden gekocht zodat barcodes printen mogelijk wordt.
Een dergelijk systeem is in bijna elk bedrijf mogelijk. Bijna elk bedrijf heeft wel een voorraad en met een voorraad is het bijna altijd wel mogelijk om de voorraad netjes op te bergen met behulp van het coderen van de informatie over de voorraad. Het is daarom voor bijna elk bedrijf wel mogelijk om de voorraad te coderen en zo verspillingen in de voorraad te voorkomen. Ook de andere stromen in een bedrijf kunnen worden gecodeerd. Het is niet altijd nodig om dit met barcodes te doen, maar je kan ook coderen met een kabel printer, hot foil printer, continous inkjet printer, klein karakter printer, een lotnummer printer en nog vele andere printers.

http://www.kba-metronic.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Waar je op moet letten bij het kopen van een loungeset

Kom de allerleukste weetjes als eerste te weten!

Een snelcursus reddingsvest aanschaffen