A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacement voor groepen in Rotterdam

Indien u als Rotterdamse werkgever op zoek bent naar een Rotterdams outplacementbureau voor het begeleiden van uw medewerker(s) bent u bij Outplacementbureau Werkcontact in Rotterdam aan het juiste adres. Of het nu om 1 of 100 mensen gaat, bij ons zijn uw medewerkers verzekerd van een kwalitatief goed outplacementtraject. We zijn nagenoeg actief in alle branches en begeleiden op elk functieniveau. Outplacementbureau Werkcontact kan organisaties en ondernemingsraden adviseren bij het opstellen van het sociaal plan of het opmaken van vaststellingsovereenkomsten. Ook geven wij vaak voorlichting aan werknemers en kunnen we een mobiliteits­centrum opzetten en een inloopspreekuur organiseren. De begeleiding kan zowel op locatie bij werkgever als op onze locaties door het hele land plaatsvinden. Onze outplacementtrajecten zijn pragmatisch en doelgericht. Samen met de werkgever wordt een plan van aanpak opgesteld, waarbij collectieve afspraken worden gemaakt over de invulling van het outplacement.

Oprechte aandacht van loopbaancoaches

Zaken zoals kennis, opleiding, opgedane ervaring en afstand tot de arbeidsmarkt bepalen vaak de duur en intensiteit van de outplacementbegeleiding. Bij ons krijgt de cliënt geen spiegeltjes en kraaltjes uitgereikt om maar voor Werkcontact te kiezen. Al onze trajecten worden uitgevoerd met oprechte aandacht van onze loopbaancoaches, die allen een sterk regionaal netwerk hebben en de arbeidsmarkt als geen ander kennen. Onze coaches zijn zeer ervaren en geven advies en trainingen aan organisaties om de arbeidsmarktpositie en mobiliteit van ervaren werknemers verder te verbeteren.

Bij Outplacementbureau Werkcontact kijken we altijd naar de individuele  mogelijkheden van de cliënt. Ook staan we stil bij iemands leeftijd en hoe de maatschappij daar tegenaan kijkt. Mensen hebben immers vaak (onbewuste) overtuigingen die duiden op vooroordelen of belemmerend kunnen werken. Dat geldt zowel voor anderen als voor de cliënt zelf. Mensen moeten vaak weer leren positief over zichzelf te leren denken. En als het nodig is besteden we natuurlijk ook aandacht aan de verwerking van het ontslag.

Outplacementbureau Werkcontact is in Rotterdam gevestigd aan de Wijnhaven

De kosten van (groeps)outplacement

Ook bij outplacement voor groepen worden de kosten bepaald door de begeleidingsvraag en het beschikbare budget van de opdrachtgever.  

https://www.outplacementverzekering.nl