A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een werknemerstevredenheidsonderzoek uitvoeren bij je bedrijf of organisatie

Heb je er wel eens over nagedacht om een werknemerstevredenheidsonderzoek uit te laten voeren binnen je bedrijf of organisatie? Bij Solkie kan je terecht voor het laten afnemen van medewerkerstevredenheidsonderzoek. Dit bedrijf is hierin namelijk gespecialiseerd. Met een vragenlijst kun je namelijk eenvoudig data verzamelen van al je medewerkers. Werk je binnen de HR van je bedrijf? Dan is het zeker slim om een werknemerstevredenheidsonderzoek af te nemen. Zo ontvang je dergelijke informatie en weet kun je schakelen wanneer dat nodig is. Het is namelijk zo dat als je medewerkers tevreden zijn, ze harder voor je zullen werken. Dat zal je meteen terug zien in je cijfers.

Laat een onderzoek uitvoeren op een toegankelijke manier

Als je er voor kiest om een medewerkerstevredenheidsonderzoek te laten uitvoeren door Solkie dan kies je voor een toegankelijke manier. Het is namelijk zo dat dit werknemerstevredenheidsonderzoek hooguit vijf minuten duurt. Daarnaast kunnen je medewerkers hem via hun telefoon of computer invullen. Dit verlaagt de drempel in plaats van ouderwets via papier. Daarnaast is het onderzoek ook eens aantrekkelijk. Dit komt omdat er gamificatie aanwezig is. Dit is toegepast door filmpjes en animaties. Deze kunnen namelijk niet ontbreken. Daarnaast heeft een digitaal medewerkerstevredenheidsonderzoek ook meerdere voordelen. Je kunt zelf eenvoudig de resultaten bekijken, eigenlijk direct al.

Ontdek de gratis demo

Lijkt het je wat om een werknemerstevredenheidsonderzoek uitvoeren binnen je bedrijf of organisatie? Maak dan kennis met de digitale omgeving van Solkie. Het is namelijk mogelijk om een gratis demo aan te vragen. Zo kun je van te voren al kennis maken met de werkwijze van dit bedrijf. Mocht je meteen aan de slag willen, dan kun je een offerte aanvragen. Ook als je vragen hebt kun je meteen met ze opnemen. Dan vertellen ze meer over de mogelijkheden binnen je bedrijf. Je kan hun contactgegevens raadplegen via hun website. Ontdek snel de voordelen van een medewerkerstevredenheidsonderzoek.

https://solkie.nl/medewerkerstevredenheidsonderzoek-online/