A brand new year
Image default
Zakelijk

Ulfts bedrijf Bedrukken.nl viert 10-jarig jubileum

Ulfts bedrijf Bedrukken.nl viert 10-jarig jubileum

In 10 jaar van een bescheiden speler naar één van de grootste online aanbieders van relatiegeschenken binnen Nederland

UIft, 3 november 2020 – Bedrukken.nl, groothandel in relatiegeschenken, viert vandaag zijn 10-jarig jubileum. De specialist op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en give-aways heeft de afgelopen tien jaar succesvol ingespeeld op de ontwikkelingen in de markt. Van populaire productgroepen als tassen en mokken tot aan duurzame geschenken en smart gadgets; het komt allemaal voorbij in het brede assortiment van Bedrukken.nl.

Positieve reacties

,,Het geeft ons een enorm goed gevoel dat wij onze klanten al tien jaar mogen verrassen met bedrukte relatiegeschenken’’, vertelt directeur-eigenaar Rinus Stravers. ,,Niet alleen worden deze originele artikelen ingezet om de bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen, ook is het uitdeelmoment een goede aanleiding om de banden met een relatie weer aan te halen. Bij Bedrukken.nl werken alleen maar specialisten met veel ervaring. Wij denken mee van het begin tot het eind om de producten zo mooi mogelijk te krijgen. Daarmee onderscheiden wij ons. Wat ons de afgelopen tien jaar is bijgebleven, zijn de positieve reacties van onze klanten.’’

Mooie ontwikkelingen

Het stevige fundament dat de afgelopen tien jaar is gelegd, wordt de komende jaren uitgebouwd. Zo blijven de bezoekersaantallen – ondanks de coronacrisis – nog steeds stijgen. Het bedrijf is inmiddels druk bezig met de lancering van ‘Bedrukken.nl 3.0’, dat moet zorgen om binnen vijf jaar de online marktleider op het gebied van relatiegeschenken binnen Nederland te worden. Daarnaast is Bedrukken.nl, via de USBstick.be, één van de grootste aanbieders van USB-sticks op de Belgische markt. 

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is een dochteronderneming van een internationaal opererende groothandel op het gebied van relatiegeschenken. Al ruim 35 jaar is het moederbedrijf van Bedrukken.nl actief op de promotionele markt. Met circa veertig werknemers is de organisatie van het bedrijf de afgelopen jaren flink gegroeid. Bedrukken.nl is van een eigen drukkerij aan huis uitgegroeid tot een full-service leverancier van bedrukte promotieartikelen.

 

Noot voor de redactie.
Voor meer informatie: Rinus Stravers, directeur-eigenaar Bedrukken.nl.

Contactgegevens:
E:info@bedrukken.nl
T:+31 315-200010
W:www.bedrukken.nl

 

https://www.bedrukken.nl/