A brand new year
Image default
Zakelijk

CMS website laten maken

CMS website laten maken

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een CMS website te laten maken. Dit doen zij omdat ze het grootste gedeelte van het beheer in eigen hand willen houden. Met een CMS website kun je zelf gemakkelijk nieuwe artikelen toevoegen. Maar ook kun je de prijzen snel aanpassen zodat eventuele prijs verhogingen en verlagingen direct zichtbaar zijn voor de klant. Ook kun je jouw medewerkers rechten geven om artikelen te plaatsen. Wellicht dat jij ze nog wil controleren en dan kun je instellen dat ze eerst moeten worden goedkeuren. De meeste bedrijven maken gebruik van een WordPress website. Dit een eenvoudige manier om zowel een website te runnen als een webshop. Dit kun je namelijk stap voor stap doen met de Woocommerce plugin voor WordPress.

Waarom een CMS website laten maken?

Als je kiest voor een CMS website te laten maken zal je dit veel tijd en geld gaan besparen. Dit komt doordat je al jouw favorieten betaalmethodes kunt integreren. Maar ook kun je het zelfs zo uitbreiden dat alles automatisch wordt verzonden. Zo hoef je in de meeste gevallen alleen nog maar het etiket op de doos te plakken. Ook zijn er steeds meer plugins die ervoor zorgen dat je het met je kassa of administratiesoftware kunt koppelen. Dit zorgt er weer voor dat je op slechts 1 plek toegang hebt tot al je facturen. Dit is niet alleen makkelijk maar bespaart ook nog een hoop tijd.

De populairste CMS systemen

Er zijn vele voordelen aan het laten maken van een CMS website. Wanneer je een online nieuwssite hebt of een magazine dan kies je er waarschijnlijk voor Joomla website laten maken. Dit komt omdat dit de meest gebruiksvriendelijke manier is om dit te doen. Heb je juist meer behoefte aan een webshop waar klanten bestellingen kunnen plaatsen? Dan zijn Woocommerce en Magento de meest populaire systemen waar dit mee wordt gedaan. Het is altijd een persoonlijke keuze die je kunt maken. Maar als je gaat voor perfecte ondersteuning en een groot aantal mogelijkheden dan is WordPress wel echt de nummer 1 hierin. In een paar uurtjes tijd kun ook jij dit onder de knie hebben.

Welke soort CMS website laten maken kies jij?

Je kunt een CMS website laten maken in diverse systemen. Bloggers en webshop beheerders zijn over het algemeen heel erg te spreken over WordPress. Dit heeft namelijk een gebruiksvriendelijke uitstraling. En je kunt daarnaast alles stap voor stap instellen en teruglezen. Ook vind je veel tutorials op het internet hierover. Voor bloggers en nieuwssites geldt wel dat de helft ongeveer ook Joomla prefereert. Hier heb je iets meer technische kennis voor nodig. Maar deze websites zijn over het algemeen net iets sneller als WordPress. Dit komt omdat het niet zo grafisch is en dus ook minder geheugen vraagt. Bij WordPress kun je de snelheid wel verhogen door een WordPress Cache plugin te installeren.