A brand new year
Image default
Woningen

Sleutel afgebroken? Slotenmaker Amersfoort helpt

Na een avondje stappen kwam ik thuis. Ik had een beetje te veel biertjes gedronken en stopte mijn sleutel wat onhandig in het slot. Hoe het gebeurde weet ik niet meer precies, maar de sleutel brak af in het slot… PANIEK!

Ik belde met een  iet wat dubbele tong de slotenmaker Amersfoort op, die me vermeldde dat hij er meteen aan zou komen. zo sarcastisch als ik ben, dacht ik bij mezelf  ‘tuurlijk, meteen als je er zin in hebt natuurlijk’. Ik schaamde me een beetje voor mijn voor oordeel toen hij binnen 15 minuten voor de deur stond.

Een vriendelijke man was het, ik voelde me een beetje zenuwachtig omdat ik natuurlijk niet nuchter was, en ja.. dan krijg je het stereotype jonge meisjes, die nog niet voor zichzelf kunnen zorgen.  Maar een te grote trots hebben om hun ouders om hulp te vragen . Gelukkig was de slotenmaker helemaal niet zo bevooroordeeld, en hielp mij  binnen 10 minuten mijn woning weer binnen.

Ik had verwacht dat dit een rib uit mijn lijf zou zijn, maar gelukkig viel dit allemaal heel erg mee. Aangezien het  4 uur in de ochtend was en ik verwachtte dat de man het niet bijzonder druk had, bood ik hem een kop koffie aan, die ik zelf waarschijnlijk een stuk harder nodig had dan hij. Toch nam hij met een vriendelijke glimlach gebruik van mijn aanbod, en dronken we samen nog een kop koffie.

Na nog even te hebben gesproken met de vriendelijk man, heeft hij me op het hart gedrukt niet te aarzelen, maar meteen te bellen als er ooit nog een probleem is met een van mijn sloten, en na deze ervaring ga ik dat  ook zeker doen!