A brand new year
Image default
Dienstverlening

Slotenmakers helpen mensen in nood

Het  komt vaak genoeg voor, u loopt uw huis uit en vergeet dat alle sleutels binnen liggen. Je trekt de deur dicht en je beseft opeens dat de sleutels binnen lagen. Het is sterk afgeraden om nu uw ruit in te tikken. Bel gewoon, in dien dit het geval is, iemand die een reservesleutel heeft. Mocht dit niemand zijn, bel dan een slotenmaker.

Onderzoek
Uit onderzoek onder de slotenmaker Rotterdam is gebleken dat er steeds meer fiasco’s met sloten ontstaan. Het gebeurd steeds vaker dat er ingebroken wordt waarbij een slot gesloopt wordt. Hierdoor moet het hele slot vervangen worden. Meestal wordt er dan voor gezorgd dat alle sloten worden vervangen zodat deze allemaal hetzelfde slot hebben.

Rotterdam

In Rotterdam is een aantal weken geleden de politie gebeld door een weigerend slot. De man kreeg de deur niet open van binnenuit, hij heeft toen de sleutels via het raam naar beneden gegooid voor de politie. De politie is het niet gelukt om de deur open te krijgen. Daarom is uiteindelijk een slotenmaker gebeld die deur gemakkelijk open kreeg. Het weigerende slot werd door de slotenmaker uitgelegd als een foutje in het slot. Er was een pinnetje aan de binnenkant van het slot verbogen.

Rotterdam-Zuid
De politie werd op 15 mei gealarmeerd door een geschrokken vrouw. Er was ingebroken en ze hadden het slot vernield. De inbrekers hadden niks waardevols mee kunnen nemen maar de vrouw was bang dat ze een huissleutel hadden gevonden. De politie heeft toen slotenmaker in Rotterdam Zuid gebeld en gevraagd of zij het slot wouden vervangen. De slotenmakers hebben vervolgens alle sloten in het huis veranderd en voor gezorgd dat alles met één sleutel open kan.

Sleutel afgebroken
Slotenmakers worden ook wel eens gebeld als er een sleutel afbreekt in een slot. Sommige mensen proberen deze er dan zelf uit te halen maar dat werkt niet altijd. In het geval een
afgebroken sleutel in het slot, moet meestal het gehele slot vervangen worden.

https://www.slotenmaker.nu/