A brand new year
Image default
Woningen

Met parket met vloerverwarming brengt u de koude dagen door

Vandaag de dag wordt parket met vloerverwarming steeds vaker in de Nederlandse woningen aangelegd. Van den Dongen Parket is al jaren hierin gespecialiseerd en biedt u daarom de beste vloeren die in uw huis samen met de vloerverwarming de perfecte temperatuur geven. In allerlei soorten woningen, van klassieke tot moderne, leggen hun specialisten deze vloeren aan. Wanneer u kiest voor parket met vloerverwarming maakt u dus bij Van den Dongen Parket altijd de juiste keuze.

De juiste kennis over parket met vloerverwarming

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het zeker mogelijk om parket in combinatie met vloerverwarming te plaatsen. Zowel op conventionele als op de populairder wordende elektrische infraroodverwarming is dit goed realiseerbaar. Hiervoor heeft u wel de juiste specialisten nodig, en bij Van den Dongen Parket vindt u de juiste. Naast de juiste temperatuur voegt het parket veel moois toe aan uw huis. Parket heeft namelijk een stoer en warm uiterlijk, waardoor de sfeer in uw huis meteen goed tot uitdrukking komt. Een mooie combinatie van gloednieuw en authentiek, dat is de uitstraling die parket in uw woning geeft. Hoe ideaal zou het zijn als vloerverwarming ook nog eens zorgt voor een comfortabele temperatuur? Bij Van den Dongen Parket is het allemaal mogelijk!    

Altijd deskundig advies in de showroom en bij u thuis

De showroom van Van den Dongen Parket vindt u in Goes. Hier kunt u terecht om uzelf rustig te oriënteren en om inspiratie op te doen voor uw woning. Verschillende designs zijn hier verkrijgbaar en ze helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Ook komen ze graag bij u thuis langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Het onderhoud hebben de specialisten altijd in de hand en hiermee kunt u rekenen op een betrouwbare service en de beste materialen. Zo kunt u lang en zorgeloos genieten van de beste vloerverwarming en van de vloer die perfect bij uw woning past! 

https://www.vddongen.nl/