A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Zoektocht naar een huis in Maastricht

In de omgeving van Maastricht is het soms moeilijk om een woning te vinden. De krapte op de huizenmarkt is hier één van de redenen voor. In Maastricht worden woningen vaak verkocht boven de vraagprijs. De gemiddelde WOZ-woningwaarde in Maastricht was in het jaar 2019 €207.000. Ten opzichte van 2018 gaat het om een stijging van 5.6%. Ook worden er in Maastricht nog steeds huizen gebouwd. Maastricht is daarmee één van de uitschieters van de Limburgse woningmarkt.

De staat van de huizenprijzen in Maastricht

Wat betreft de huizenprijzen in Maastricht, ligt deze op het moment zeer hoog. Mensen kunnen vaak huizen niet kopen omdat ze deze simpelweg niet kunnen betalen. Op termijn zorgt dit ervoor dat er minder huizen verkocht worden. Daarnaast speelt de coronacrisis hier ook een rol bij. Een huis kopen in Maastricht is echter nog steeds aantrekkelijk omdat de hypotheekrente erg laag is.

Aankoopmakelaar nodig in Maastricht?

Zoek je toch nog hulp bij het zoeken naar een huis in Maastricht? Dan is een aankoopmakelaar wellicht een juiste optie. Bij het inschakelen van een aankoopmakelaar wordt je tijdens het aankoopproces geholpen. Jouw wensen worden behartigd en je krijgt hulp om de juiste keuze te maken. De Makelaar van de Koper is dé aankoopmakelaar in Maastricht en omstreken. Dit maakt de Makelaar van de Koper dan ook een geschikte aankoopmakelaar voor jouw zoektocht naar een huis in Maastricht!

https://demakelaarvandekoper.nl/