Voordeurstickers met naam laten maken?

Je hebt net een nieuwe woning gekocht en je vindt het leuk om in plaats van een huisnummerbordje en een familie naambordje aan het huis een grote sticker op je voordeur te plakken waarop niet alleen je huisnummer groot vermeld staat, maar ook de namen van je partner en kinderen. Waar kun je voor zoiets terecht?

Voordeurstickers met naam laten maken

Wat jij graag wenst is maatwerk en daarvoor loop je niet even bij de Gamma of Karwei naar binnen. Wel kun je bijvoorbeeld naar https://www.deurstickers-webshop.nl/ voor een prachtig stukje betaalbaar maatwerk. De stappen die je via de webshop moet door lopen zijn niet moeilijk. Maar we gaan ze even rustig  met je doornemen zodat er ook niets mis kan gaan. 

Allereerst is het van belang dat je het raam van je deur of zij raampje naast de voordeur goed op meet. Doe dit heel secuur want het is zonde als je folie uiteindelijk te kort blijkt te zijn. Mocht deze iets te groot zijn, dan kun je dit nog verhelpen door het folie met een zeer scherp mesje op maat te snijden. Schrijf de lengte en breedte op een briefje.

Vervolgens ga je naar de site en ga je naar de rubriek voordeurstickers. In deze rubriek zie je allerlei voorbeelden van voordeur stickers met huisnummer, voordeustickers met namen of een combinatie van een huisnummer en namen. Nu kies je voor het exemplaar dat jij graag op jouw deur zou willen zien. Vergelijk de producten goed want ze verschillen onderling qua vormgeving, lettertype en stijl. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt klik je op dat artikel en verschijnen er enkele vakjes die je zelf handmatig moet invullen.

De items die je zelf moet invullen variëren natuurlijk per dessin. Maar stel, je hebt voor een voordeursticker met naam en huisnummer gekozen. Dan vul je in de daarvoor bestemde vlakken je huisnummer in, de naam van de eerste persoon die je genoemd wilt hebben, de naam van de tweede persoon die genoemd wilt hebben etc. Je bent ook vrij om op deze positie’s een andere tekst in te vullen. Sommige klanten zien liever het woord ‘welkom’ op de deur staan, een ander kiest alleen voor een achternaam. Maar in principe is hier alles mogelijk. Zolang je de teksten ook niet al te lang maakt.

Nadat je de tekstvelden hebt ingevuld beland je bij de optie ‘uitvoering’. Hier kun je kiezen wat voor folie je op je ramen wenst te hebben. Wil je bijvoorbeeld een lichtdoorlatend gezandstraald raamfolie op je ramen? Dan kun je hiervoor kiezen en kiezen voor de optie ‘tekst uitsnijden’. De teksten worden dan door een speciale snijplotter uitgesneden. Je kunt er ook voor kiezen om je tekst op het gezandstraalde folie te printen. Hierbij kun je kiezen uit diverse kleuren. Aan jou natuurlijk waar de voorkeur naar uit gaat.

Ten slotte vul je de vakken lengte en breedte in. Dit gaat dus niet over de lengte en breedte van je huisnummer of van de namen, maar om de lengte en breedte van het stuk folie dat je nodig dient te hebben om het hele raam ervan te voorzien. Als je deze vakjes ook hebt ingevuld ben je eigenlijk klaar en kun je je product in het winkelwagentje leggen. Nadat je hebt afgerekend via iDeal of Bankgiro wordt je bestelling door deurstickers-webshop in behandeling genomen. Afhankelijk van de drukte duurt het circa 1-5 dagen voordat je bestelling gemaakt is. Zodra jouw order klaar is, gaat ie bij ons de deur uit en wordt de bezorging uit besteed aan Postnl. Via een track en trace systeem kun je zelf exact volgen waar je pakketje zich begeeft en zie je ook wanneer de bezorger bij jou aan de deur komt.

Heb je je deurfolie ontvangen? Dan wordt het natuurlijk tijd om het folie aan te brengen. Ga niet direct plakken maar zorg er eerst voor dat je raam helemaal schoon is. Zorg dat er geen wolkje stof meer op te zien is en geen enkele afdruk van vette vingers meer zichtbaar zijn. Daarna maak je het raam nat met water. Nu plak je heel voorzichtig het bovenste linkerhoekje in de bovenste hoek van je deur of raam. Vervolgens trek je heel voorzichtig het schutfolie dat zich aan de achterzijde van jouw voordeursticker bevindt, naar beneden. Telkens als je deze een stukje naar beneden trekt, zorg je dat het plakgedeelte netjes, zonder lucht bellen of vouwen aan het raam plakt. Zie je oneffenheidjes? Trek het folie dan direct voorzichtig los en begin rustig aan weer op nieuw. Zo ga je te werk, net zolang totdat de gehele voordeursticker op het raam zit. Met een rakeltje kun je nu het folie helemaal glad strijken. Kijk wel uit op de plekken daar waar de letters zijn uitgesneden, deze zijn extra gevoelig voor een rakeltje.

Nou dat was het verhaal zo’n beetje! Het is een heel verhaal geworden. Maar zoals je leest zijn de stappen niet echt moeilijk en hoef je geen deskundige of professional te zijn om zo’n leuke deursticker op maat te bestellen!