A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Speelhuisjes, schommels en zandbakken voor in de tuin

Kinderen willen zo hoog als de hemel zweven! Breng je kroost naar de zevende hemel met een speeltoestel van hout. Er zijn veel populaire en hoogwaardige speeltoestellen voor de tuin in vele varianten en uitvoeringen. Met geïntegreerde schommels, glijbaan, klimwand, brug, zandbak of een heuse uitkijktoren.

Ontdek een verscheidenheid aan speelmogelijkheden

Welk speeltoestel is geschikt voor je kind? Een moeilijk te beantwoorden vraag. En als je niet kunt of wilt kiezen voor een glijbaan, een schommel, een zandbak, speelhuisje of een klimrek, is een speelhuisje op palen een ideale oplossing. Dat komt omdat speelhuisjes veel avontuurlijke mogelijkheden bieden in één speeltoestel. Bovendien kun je de speelmogelijkheden individueel indelen: klimmen, glijden, schommelen, met zand spelen, turnen of ravotten. Speelhuisjes van hout voor in je eigen achtertuin bieden een breed scala aan creatieve en tegelijkertijd pedagogisch waardevolle speelmogelijkheden. Vooral in de eerste fasen van hun ontwikkeling hebben kinderen behoefte aan zo’n gevarieerde stimulatie van allerlei aard. Bekijk hier speeltoestellen met glijbaan en schommel.

De belangrijkste voordelen van een speelhuisje

  • Als je het speelhuisje op een strategische plek in de tuin plaatst, kun je de spelende kinderen op elk moment goed in de gaten houden.
  • Speelhuisjes voor in je eigen achtertuin kunnen heel eenvoudig worden uitgebreid met allerlei soorten schommels en schommelzitjes, een glijbaan en zelfs een zandbak onder het speelhuisje. Geheel naargelang de individuele speelvoorkeuren van je kind.
  • Je kinderen zullen veel meer tijd in de frisse buitenlucht doorbrengen en minder tijd voor de TV of PC verspillen.
  • Een speelhuisje met allerlei extra accessoires biedt een kind veel bewegingsmogelijkheden. Zo trainen kinderen spelenderwijs hun motoriek op veel verschillende manieren. Ze amuseren zich gerust meerdere uren op een dag.
  • Alle kinderen uit de buurt zullen met jouw kinderen willen spelen op en met het nieuwe speelhuisje.
  • Alle speeltorens zijn getest op veiligheid, dus je kunt je kinderen er met een gerust hart mee laten spelen.

Met een speelhuisje in je eigen achtertuin laat je met recht de ogen van je kinderen stralen. Want ze vinden klimmen, klauteren, glijden, ravotten, en spelletjes spelen het leukste wat er is. En het allerleukste van alles is dat met allerlei extra’s het spelen met meerdere kinderen mogelijk wordt gemaakt. Bekijk alle mogelijkheden op speeltoestel-koning.nl.

Gerelateerde artikelen

Horren op maat bestellen?

Maak je interieur gezellig voor de winter

Zonnepanelen in Sittard