A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Parket vloeren in regio Utrecht

De mooiste houten parket vloeren van Utrecht vind je bij AvanceFloors. Bekijk het ruime aanbod en ontdek de topkwaliteit van onze parket vloeren. Al onze houten parket vloeren worden met de hand bewerkt. Door een beschermende coating toe te voegen aan ieder vloerdeel krijgen de parketvloeren van AvanceFloors de warme uitstraling die ongetwijfeld perfect past in je Utrechtse woning. Of je woning nu modern en fris is of juist authentiek en warm: door de grote verscheidenheid aan kleuren, materialen en afwerkingen is er altijd een AvanceFloors parketvloer die perfect aansluit op je wensen. Voor een levenlang genieten met de parketvloeren van AvanceFloors.

Je woning in Utrecht verdient de warmte van AvanceFloors parket vloeren

Wanneer je in één van de mooiste steden van Nederland woont, wil je toch dat je woning er tot in de puntjes verzorgd uitziet. AvanceFloors heeft zich voor haar uitgebreide parket vloeren collectie dan ook laten inspireren op prachtige steden wereldwijd. Wil je het sfeervolle of strakke gevoel van deze steden naar Utrecht halen? Dan zit je met de parket vloeren van AvanceFloors helemaal goed. Iedere parketvloer van AvanceFloors gaat een leven lang mee. Omdat we weten hoe belangrijk parketvloeren kunnen zijn, moet het aan al je eisen kunnen voldoen. En dat kunnen de parket vloeren van AvanceFloors met gemak! Door het ruime aanbod in materiaal, kleur en afwerking stel je een vloer samen die perfect aansluit bij je Utrechtse woning. 

Parketvloeren in regio Utrecht die gemakkelijk zijn in het onderhoud 

Veel mensen durven niet voor houten parketvloeren te kiezen vanwege het onderhoud. Bij de houten parketvloeren van AvanceFloors hoef je daar niet bang voor te zijn. De eikenhouten toplaag van een AvanceFloors parketvloer is behandeld met een speciale coating, dus je parketvloer zal jaar na jaar beschermd zijn van water, vuil en vlekken. Het enige wat je zo af en toe moet doen: even stofzuigen en de parketvloer dweilen met parketreiniger. Zo kun je ongetwijfeld een leven lang plezier hebben van een prachtige parketvloer in je woning. Kun je niet wachten om zelf parket vloer samen te stellen? Volg dan de zes gemakkelijke stappen van AvanceFloors en wie weet ligt er binnenkort een prachtige parketvloer in je woning in Utrecht!

Woon je in of rondom Utrecht en ben je benieuwd naar wat de houten parket vloeren van AvanceFloors voor je woning kunnen betekenen? Bekijk dan onze parket vloeren verkooppunten in regio Utrecht of neem contact met ons op. 

https://avancefloors.nl/parketvloer/parket-vloeren-utrecht