A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Horren op maat bestellen?

Heeft u al horren op maat voor uw ramen zitten? U wilt natuurlijk lekker kunnen genieten van het zonnetje als deze schijnt. Maar ook binnen is het fijn om de ramen lekker ver open te hebben zodat u frisse lucht heeft, de geur van het voorjaar weer kunt ruiken het zonnetje naar binnen kan schijnen. Het enige dat u niet wilt, is dat de insecten mee naar binnen komen. Zorg daarom dat u Horren op maat voor uw ramen heeft hangen.

Horren op maat zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo zijn er inzethorren en deurhorren, gemaakt van verschillende materialen. Plissé is een van de veelgebruikte en populairste materialen. Het is praktisch, makkelijk schoon te houden en te installeren en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u Horren op maat uitkiezen die het beste passen bij de uw huis en interieur.

Ramen opmeten

Als u besluit Horren op maat aan te schaffen is het belangrijk dat u uw ramen en deuren op de juiste manier meet, zodat u zeker weet dat de Horren op maat ook daadwerkelijk passen in uw kozijn. Het zou toch jammer zijn dat u door een meetfout problemen krijgt met het inpassen van uw nieuwe horren. Er zijn verschillende instructievideo’s op het internet te vinden, maar ook is het slim om bij de leverancier na te vragen wat de beste manier van meten is. Leveranciers hebben vaak een meetformulier waarin precies staat beschreven hoe u uw kozijnen op moet meten. Ook komen zij soms zelf langs om dit voor u te doen. Zo staat u niet voor verrassingen en kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe horren. Twijfelt u toch over het type horren, de kleur of de maat die het meest geschikt zijn voor uw huis en wensen? Neem dan altijd contact op met de horrenspecialist. Zij adviseren u graag!