A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Een mooi en sterk houten bed kopen? Een slimme keuze!

Bedden van hout bezig aan een opmars

Een tijd lang legden houten bedden het af tegen bedden van aluminium en kunststof. Maar de laatste jaren is een ommekeer zichtbaar, waarbij bedden van hout weer flink verkocht worden. Wat maakt dat houten bedden aan een opmars bezig zijn? Hebben bedden van hout echt zoveel extra’s te bieden boven aluminium en/of kunststof bedden?

De belangrijkste voordelen van een houten bed

Bedden van hout hebben veel voordelen. Ten eerste is dit soorten bedden stijlvol en heeft en natuurlijke uitstraling. Een bed van hout past in elke type slaapkamer en ziet er warm en natuurlijk uit. Maar niet alleen het oog wil wat, ook de kwaliteit van bedden is natuurlijk cruciaal. En met een houten bed zit je dan helemaal goed: deze bedden staan bekend als enorm sterk en robuust, en gaan dan ook lang mee. En aangezien je bedden koopt voor de lange termijn, is een bed waar jarenlang probleemloos in geslapen kan worden wel zo fijn natuurlijk! Met name eikenhouten bedden staan bekend om hun duurzaamheid en robuustheid en hebben een lange levensduur. Weer een andere grote pre van een bed van hout is de enorme keuze die er is.

Veel keuze qua bedden van hout

Op het gebied van bedden van hout heb je als particulier een brede keuze. Zo kun je gaan voor een houten boxspring voor twee personen. Maar natuurlijk is ook een klein formaat kinderbed mogelijk, of juist een stapelbed van hout. Of misschien zoek je juist, voor jezelf en jouw partner, een gaaf bed van hout in kingsize formaat? Wat jou/jullie wensen ook zijn: er is enorm veel keuze op dit gebied! Een voorbeeld van een expert van houten bedden is beddenspecialist Kok Bedden in Putten.