A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Creëer een leuke entree met deurstickers

Komen er wel eens onbekende kinderen op bezoek? Met de leuke deurstickers met naam kun je ze gewoon naar boven laten gaan. Want de nieuwe vriendjes of vriendinnetjes weten meteen waar ze moeten zijn. En bij het Stickerparadijs vind je de afbeelding die perfect bij je zoon of dochter past. Dat is nog eens een bijzondere entree in de kamer van je kind!

Passende deurstickers voor elk kind

Het Stickerparadijs heeft voor jou een uitgebreide selectie van de leukste deurstickers gemaakt. Zowel jong als oud weet je hiermee echt te verrassen. De jongste kinderen maak je blij met zijn of haar lievelingsdier. Elegante paarden, schattige schaapjes of een wijze uil: dit zijn stickers waar je nooit de mist mee ingaat. Maar ook als je kind wat groter wordt, zijn deurstickers nog altijd een gewilde decoratie. Zeker als je voor een bijzondere afbeelding gaat, zijn de stickers niet te weerstaan. Wat dacht je van een grappige holbewoner of een robot? Of kies voor een actieheld die met grote snelheid aan komt rennen om de wereld te redden. Zo’n sticker vindt ieder kind leuk.

Geef er je eigen draai aan

De deurstickers van het Stickerparadijs kun je volledig aanpassen aan jouw eigen smaak. Zo bepaal je zelf wat de kleur wordt. Heeft je kind veel blauw of rood in de kamer, dan is het leuk om de deursticker ook in die kleur te laten maken. Op deze manier creëer je op subtiele wijze een mooie eenheid. Daarnaast beslis je zelf of je voor een sticker met of zonder naam gaat. Soms zegt een afbeelding al genoeg.

Wil jij graag een bijzondere entree maken voor de slaapkamer van je zoon of dochter? Neem dan eens een kijkje in de collectie van het Stickerparadijs!

http://www.stickerparadijs.nl/deurstickers