A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Alles over eikenhouten eettafels

We weten dat er veel meer is aan de gemiddelde eettafel dan je op het eerste gezicht zou denken. Het is meer dan alleen een plek om aan het eind van een lange dag een hapje te eten, hij is net zo veelzijdig als jij! Of dat nu het centrum van de familiemaaltijden is, het geïmproviseerde thuiskantoor, of het lanceerplatform voor je nieuwe bedrijf, een eettafel is een echt aandachtspunt in je huis.

Precies daarom gaat Tafels99 een stapje verder meteen bovengemiddelde selectie van tafels, gemaakt van 100% massief eikenhout. Omdat het echte leven niet altijd met een set bijpassende placemats en onderzetters komt – hoewel ze wel helpen – zijn onze eettafels gemaakt om het leven van alledag te trotseren, met beschermende afwerkingen, en goed gemaakt hout dat na een jaar nog steeds de kop opsteekt.

Houten eettafels
Ontdek looks die in elk huis passen, van de moderne traditionele tot de stijlvolle studio. We hebben een grote selectie van 100% massief eikenhouten eettafels, allemaal gemaakt volgens onze strenge normen. We zijn kieskeurig over wat er in onze huizen komt! Vind kleinere maten voor compacte eetkamers, helemaal tot en met grotere maten, met zitplaatsen van 4 tot 12 personen. En als je op zoek bent naar flexibele eetoplossingen, zullen onze ronde eettafels alle juiste vakjes aanvinken.

Geniet van de strakke lijnen en tijdloze looks van natuurlijke massief eiken eettafels, of ontdek ons andere stijl aanbod, gemaakt met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteitsconstructie waar onze meubelen om bekend staan. Ontdek de unieke afwerking van hardhouten mango, of voeg wat kleur toe aan uw ruimte met onze prachtige gelakte eikenhouten tafels.

https://www.tafels99.nl/