A brand new year
Image default
Vervoer en transport

Vriesopslag voor uw bedrijf

Bent u voor uw bedrijf in de voedingsindustrie op zoek naar professionele vriesopslag op een strategische locatie? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Frigo Group. Wij verzorgen al jarenlang de diepvriesopslag van verschillende soorten voedingsmiddelen. Dit doen we voor zowel kleine familiebedrijven als grote multinationals. Frigo Group beschikt over twee grote vrieshuizen waar altijd plek is voor de opslag van voedingsmiddelen zoals groente en fruit, maar ook vis en vlees. De vrieshuizen zijn gelegen in ’s-Heerenberg en Nieuw-Vennep, wat een goede uitvalsbasis biedt voor de distributie van uw producten.

Kwaliteitscontrole

Bij Frigo Group begrijpen we dat de kwaliteit van uw producten de hoogste prioriteit heeft. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt van alle voedingsmiddelen die bij ons opgeslagen worden. Alle medewerkers bij Frigo Group zijn op de hoogte van de kwaliteitseisen en behandelen uw producten met de grootste zorg. Om elk product streng in de gaten te kunnen houden, maken we gebruik van de nieuwste technologie. We maken bijvoorbeeld gebruik van een Warehouse Management Systeem (WMS) om onder andere te kunnen monitoren waar uw producten opgeslagen liggen en welke producten er in en uit gaan.

Geconditioneerd vervoer

Bij Frigo Group kunt u niet alleen terecht voor de opslag van uw producten. Wij bieden totaaloplossingen en verzorgen naast opslag ook in- en uitslag, diepvries- en koeltransport van voedingsmiddelen. Dagelijks verzorgen we het geconditioneerd vervoer van zowel grote als kleine ladingen producten van en naar onze vrieshuizen. We doen dit niet alleen binnen Nederland, maar ook naar andere landen binnen Europa. Voor het vervoeren van uw producten hebben wij onze eigen vrachtwagenchauffeurs, die kennis hebben van zaken. Zo zorgen zij ervoor dat ook tijdens het transport uw producten op de juiste temperatuur blijven, zodat de kwaliteit optimaal blijft.

http://www.frigogroup.com/nl/