A brand new year
Image default
Vervoer en transport

Voorkom blikschade

Je rijdt op de a6 tussen Parijs en Lyon. Het is bijna etenstijd en je stopt langs de weg om te tanken en te eten. Als je klaar bent met tanken en doorrijdt om jouw auto ergens neer te moet je wachten op een bestelbus die wil keren. Deze bus heeft geen goed zicht, want ze heeft geen ramen in de zijkant en kan nauwelijks door het achterraam naar buiten kijken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze bus achteruit tegen een paaltje rijdt.

Dit kan iedereen overkomen met een groot voertuig. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat met een camper of caravan of als je in een grotere auto rijdt. Voor deze situaties willen sommige mensen een achteruitrijcamera set kopen. Met een achteruitrijcamera set kun je heel de dode hoek achter je bus zien. Het wordt bestuurders van grote voertuigen veel makkelijker om de omgeving in de gaten te houden en om hierop in te spelen.

Een groot nadeel van deze camera’s is dat elk merk zijn eigen ding maakt. Het is bijna niet mogelijk om een waeco camera op een orlaco monitor te laten aansluiten. Tot op vandaag zijn deze camera’s daarom niet echt praktisch. Echter hier komt wel langzaam verandering in. Van Zwitserland is een bedrijf dat zich toespitst op goede oplossingen omtrent deze uitdaging. Voor camera’s van verschillende merken bieden zij kabels aan waardoor je de monitors van de verschillende merken kunt uitwisselen met camera’s van deze merken. De drempel is hiermee veel lager geworden waardoor het makkelijker is geworden om de stap te zetten naar en achteruitrijcamera.

Verder heeft dit bedrijf eigen camera’s. Deze camera’s kun je op alle merken monitors aansluiten. Verder hebben zij ook monitors die je op alle merken camera’s kunt aansluiten. Op deze manier proberen zij de moeilijke drempels weg te nemen die mensen tegenhouden om goederen in deze branche te kopen.

http://www.vanzwitserland.nl/