A brand new year
Image default
Vervoer en transport

In de gaten houden van je personeel

Als ondernemer heb je veel personeel in dienst. Bij transporten logistiekbedrijven is veel van die personeel onderweg naar verschillende bestemmingen. Dit maakt het lastig om ze in de gaten te houden. Wanneer je veel personeel in dienst hebt probeer je de kosten zo laag mogelijk te houden terwijl je ze goed in de gaten houdt. Er zijn veel goedkope hulpmiddelen die je hiermee kunnen helpen. Een voorbeeld hiervan is een GPS tracker. Met deze tracker kun je de voertuigen gemakkelijk live volgen via een app en de Tracking Portal. Vis SMS, whatsapp en e-mail krijg je ook nog eens persoonlijke notificaties wanneer een voertuig beweegt.  

Welke voordelen hangen er nu aan dit voertuigvolgsysteem? De ritten die worden gemaakt door het personeel worden ten eerste geregistreerd zodat je zelf kan bijhouden waar iedereen mee bezig is. Met een groot aantal personeel op de weg kan je tot honderd trackers tegelijkertijd bekijken en door middel van live notificaties worden deze ook nog bijgehouden. Daarnaast is er ook een paniekknop voor de bestuurder. Wanneer er een ongeluk op de weg gebeurt, kan de bestuurder op de knop drukken om te laten weten dat er hulp nodig is. Wanneer nodigkan je de auto zelfs in/uitschakelen 

Als internationale ondernemer is het belangrijk dat de GPS tracker ook in het buitenland werkt. Veel van deze trackers maken gebruik van buitenlandse simkaarten, waardoor de tracker in 85 landen wereldwijd kan worden gebruikt. Een GPS tracker is zo handig bij een onderneming en ook nog eens eenvoudig te gebruiken. Het inbouwen van de juiste tracker kost ook weinig moeite. Na het installeren hoef je het apparaat alleen aan te zetten waarna je het direct kan gebruiken. Het volgen van transportvoertuigen is nog nooit zo makkelijk geweest en ik zou zeker een kijkje nemen voor de mogelijkheden.

https://mygpstracker.nl/