A brand new year
Image default
Vakantie

Wat valt er te beleven in Sunny Beach Bulgarije?

Wat kun je allemaal verwachten op Sunny Beach?

Sunny Beach is een heerlijk strand aan de zwarte zee, als je er vakantie gaat vieren met het gezin, dan kan de hele dag liggen op het strand vooral voor de kinderen best saai worden. Daarom is het goed om te weten welke leuke attracties er zijn voor kinderen.  Denk dan aan Opblaasbare glijbanen, speeltuinen en ritten. Maar ook waterparken en andere leuke attracties kunnen goed aanslaan bij jouw kind.
Nabij Flower Street zijn er heel wat eetkraampjes, kleine kermissen met attracties voor heel wat plezier. Er zijn opblaasbare springkastelen, glijbanen, speeltuinen en soms zelfs beide. Een restaurant op het strand heeft een opblaasbaar springkasteel met glijbaan voor de gasten van de kinderen. Sunny Beach worstelt met een uiterlijke conflict tussen een bachelor hotspot en een perfecte badplaats voor gezinnen. Veel restaurants bieden speelplaatsen of speelgoed voor de kinderen aan, terwijl naast de deur kan er een bar staat. Piraat cruise is een veel bezochte attractie. Deze cruise is perfect leuk voor de kinderen. De hele dag draait om hen en het programma is helemaal op hen afgestemd. Volwassenen kunnen een beetje lezen op deze luie cruise en eventueel ook zwemmen.

Sunny Beach is gecentreerd rond het toerisme. Het biedt grote feesten en is geen “traditionele” Bulgaarse kleine stad. Sunny Beach is een populaire vakantiebestemming onder vele Europese landen. Waarschijnlijk is de belangrijkste variëteit van de mensen die er een bezoek brengen jongeren (ongeveer 20 jaar). Overige toeristen zijn buitenlandse groepen en gezinnen, voornamelijk Russisch en Duits. Er zijn geen straatnamen, behalve Flower Street voor de belangrijkste voetgangersstraat van de hoofdweg naar de boulevard en de pier. Het laagseizoen is van begin mei tot half juni, september, het midden seizoen: half juni tot (mid) Juli, mid-augustus-september en Hoogseizoen: (mid) juli tot half augustus, of zelfs tot eind augustus. Er zijn verschillende waterparken in Sunny Beach: Actie Aqua Park; Kuban Aqua Park; Aqua Paradise in Nessebar en de Pirates of the Caribbean Mini Aqua Park.

http://www.bulgarijesunnybeach.net