A brand new year
Image default
Vakantie

Vakantie in Bulgarije

goedkoop reizen

Bulgarije is een heel divers land. Gelegen aan de kust van de Zwarte Zee, combineert het gouden stranden en skigebieden, oude kloosters en kerken, oude architectuur, een gastvrije bevolking en een geweldige keuken.

De hele wereld heeft zulke betoverende namen gehoord als Golden Sands, Sunny Beach, waar je niet alleen een pauze kunt nemen van het ritme van het dagelijks leven, maar ook je gezondheid aanzienlijk kunt verbeteren in minerale bronnen en balneologische centra.

Vakanties in Bulgarije zijn beschikbaar voor toeristen met een gemiddeld inkomen, en mensen komen hier vaak om te ontspannen met kinderen. In de loop van de tijd zijn de hotels en pensions van dit land vernieuwd, is het serviceniveau gestegen, zijn de prijzen licht gestegen, maar niet genoeg om ontoegankelijk te worden voor het grote publiek.

Skivakanties in dit land zijn vooral budgettair. Natuurlijk is er geen Franse chique of Oostenrijkse variëteit aan paden, maar toeristen krijgen zeer goed geprepareerde pistes aangeboden en na een actieve dag krijgen ze smakelijke en bevredigende gerechten uit de nationale keuken.

Naast de traditionele strandvakantie heeft Bulgarije ook historische bezienswaardigheden. Het is deze combinatie die veel toeristen van over de hele wereld trekt. Talrijke historische en culturele monumenten in dit land zijn achtergelaten door volkeren zoals de Romeinen, Thraciërs, Grieken, Byzantijnen en Ottomanen.

Hier zijn prachtige gebouwen van moskeeën en kerken, tempels, graven en forten verzameld. Op het grondgebied van Bulgarije zijn er hele dorpen die objecten zijn van architectonisch en historisch erfgoed.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html