A brand new year
Image default
Vakantie

Motorvakanties in Europa plannen?

Voor de echte motorliefhebber zijn er tal van mooie motorvakanties door Europa te boeken. Hoewel het in Nederland ook prachtig rijden kan zijn, worden de wat verdere buitenlandse tripjes steeds populairder. Er zijn een hele hoop mooie plekjes in het continent waar u zich heerlijk kunt uitleven op de motor. Onze top 3 motorvakantie door Europa routes hebben we alvast voor u op een rijtje gezet!

Motorvakanties Europa top 3

De Amalfikust, Italië; Een mooie motorvakantie door Europa route loopt langs de Amalfikust in Italië, één van de mooiste kustroutes ter wereld. De route staat dan ook niet voor niets op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een route vol mooie bochten brengt je langs typisch Italiaanse dorpjes. Met aan de ene kant indrukwekkende de berg- en rotspartijen. Aan de andere kant verborgen strandjes, diepe afgronden en een fantastisch uitzicht op zee. Mountain Course, Isle of Man; Een legendarisch stratencircuit op een eilandje tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Een zestig kilometer lang parcours dat door bergen en dorpjes loopt. Een prachtig nostalgisch circuit vol met obstakels, waar nog elk jaar de Tourist Trophy race wordt gehouden. Transfagarasan, RoemeniëIn het prachtige Roemenië ligt één van Europa’s spectaculairste motorroutes. Met oneindig veel haarspeldbochten is de Transfagarasan werkelijk ‘de droom’ van elke motorrijder. Absoluut een aanrader voor een mooie motorvakantie door Europa. Let op, de negentig kilometer lange route is alleen geopend in de zomermaanden voor verkeer!

Waar gaat de reis naartoe?

Er is een ruim aanbod aan motorvakanties door Europa te boeken. Motorreizen speciaal voor de echte liefhebbers. Prachtige motorroutes over de mooiste wegen en langs de meest memorabele plekken. U bepaalt zelf in welk tempo u rijdt en hoe lang de motorvakantie door Europa mag duren. Laat de vakantie maar vast beginnen!

https://www.tbtravel.nl/motorreizen-in-europa/