A brand new year
Image default
Vakantie

Kleine camping, groot plezier

Je zult het misschien niet hardop zeggen, maar soms heb je het even helemaal gehad met alle drukte en stress. Dat is helemaal niet gek. Je werkt tenslotte hard, zorgt dat de kinderen niets tekort komen en bent steun en toeverlaat van je partner. Je hebt wel een lekker lang weekend verdiend. Met het hele gezin, of misschien lekker met zijn tweetjes.

Als je echt tot rust wilt komen, kies je niet voor een grootschalig resort of een grote toeristentrekker. Om echt lekker te ontspannen kom je naar Overijssel. De provincie ligt vlakbij, maar je bevindt je in een heel andere omgeving. Ruimte, rust en natuur.

Rust en ruimte

Wanneer je kiest voor een minicamping in Overijssel kies je voor ruime plekken, lekker veel privacy en een natuurlijke omgeving. Een minicamping in Overijssel is, het woord zegt het al, lekker kleinschalig. Dat betekent dat je kunt rekenen op een persoonlijke behandeling. Bovendien kunnen de kinderen naar hartenlust spelen ,zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze verdwalen.

Minicamping bij de boer

Ga je met het hele gezin, kies dan voor een minicamping bij de boer. Want dat is leuk én leerzaam. Lekker samen met de boer de dieren voeren en ontdekken dat melk niet uit een fabriek komt!

Romantisch met zijn tweetjes

Wil je juist van elkaar genieten? Breng de kinderen naar opa en oma en vertrek naar een minicamping waar je even helemaal niets hoeft. De keuze is enorm. Kampeer je het liefste aan het water verblijft, of juist in (of bij) het bos? Welke minicamping je voorkeur ook heeft, met zijn tweetjes ontstaat de romantiek vanzelf.

Betrouwbaar boeken

Even ontsnappen aan de sleur? Boek dan direct je verblijf in Overijssel via www.visitoost.nl. Dankzij onze strenge selectie weet je waar je voor kiest:  een grootse ervaring op een minicamping.

Gerelateerde artikelen

Een fijne kamer per uur huren

Camping in Zeeland

Zonder te sleuren toch uw bagage mee