A brand new year
Image default
Vakantie

Kapshoeve: alles voor je vriendenweekend

Wil je er met je vriendengroep een paar dagen op uit om leuke dingen te doen? Bijpraten met je oude maten van de jaarclub? Of met het voetbalteam trainen voor de derde helft? Dan heb je een plek nodig waar alles klopt.

Een plek in een mooie, natuurrijke omgeving. Waar je lekker tot rust kunt komen, maar ook actief kunt zijn. Een plek met ruimte voor een goed gesprek, maar ook voor onzin-gesprekken. Die plek heet Kapshoeve. Je vindt De Kapshoeve in Tubbergen (vlakbij Almelo).

Luxe groepsaccommodatie in Twente

De Kapshoeve is een oude hoeve in die typisch Twentse bouwstijl, gelegen op recreatiepark ’n Kaps. Dit parkachtig aangelegde recreatiepark richt zich op (volwassen) groepen en families. Gasten worden “op z’n Twents” verwelkomd: de sfeer is gemoedelijk en gastvrij. Hier nemen de mensen nog echt de tijd voor je.

In de Kapshoeve, kun je terecht met maximaal 23 personen. De groepsaccommodatie is zo gelegen dat je het gevoel hebt helemaal je eigen plek te hebben.

In sommige groepsaccommodaties moet je met meerdere mensen in een grote zaal slapen, maar de Kapshoeve telt in totaal zeven slaapkamers. Ook de naastgelegen bungalow biedt slaapruimte.

Voor het sociale gebeuren heeft de groepsaccommodatie een ruim buitenterras, een ruime (goed gemeubilieerde) woon- en eetkamer en een riante keuken.

Iets leuks doen

De omgeving van Tubbergen is aantrekkelijk voor iedereen. Je kunt wandelen in de vele natuurgebieden of over de (opengestelde) oude landgoederen.  Maar er is zoveel meer te doen. Een greep uit de mogelijkheden:

–          Speel een ronde shortgolf (ook voor beginners)

–          Bezoek het openluchtmuseum in Ootmarsum

–          Ga lekker zwemmen in zwembad De Vlaskoel of in Zwemparadijs Aquadrome

–          Ga aapjes kijken bij Dierenpark Nordhorn

–          Speel Speed Soccer

–          Onderneem allerlei Outdoor activiteiten, zoals boogschieten, abseilen

–          Speel de Highland games

–          Ga klootschieten (niet zo pijnlijk als het klinkt)

De Kapshoeve is voor iedereen

Een luxe verblijf en volop activiteiten, wat wil je nog meer? De Kapshoeve is de perfecte accommodatie voor elke groep.

https://kapshoeve.nl/groepsaccommodatie-18-personen