A brand new year
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen, als u op zoek bent naar kwaliteit

Als u een betrouwbare firma zoekt voor natuursteen bestrating in Breda, hoeft u niet verder te zoeken! Het Egalisee team bestaat uit enthousiaste medewerkers met tientallen jaren ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in werken met materialen als leisteen, hardsteen en graniet.

Op dit moment is er veel vraag naar keramische tegels. Dit zijn gebakken tegels die uitstekend geschikt zijn voor buitengebruik. De voordelen zijn talloos. Zo zijn de tegels bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Ze blijven seizoen na seizoen in goede conditie. Krassen en andere beschadigingen zult u niet gauw aantreffen op dit soort tegels en ze worden ook niet snel glad. Op het gebied van natuursteen bestrating is er van alles mogelijk. Of het nu gaat om een klein paadje of een compleet nieuwe tuin. Egalisee Bestrating vertelt u graag over alle opties!

Alles voor de tuin

Iemand om werkzaamheden betreffende een tuinaanleg in Breda aan over te laten, waar vindt u die op korte termijn? Bij Egalisee Bestratingen!

Anton Baremans en Bas Beekers zijn de gezichten achter Egalisee. De afgelopen jaren is het bedrijf volop gegroeid. Zowel qua expertise als aantal klanten. Vakmanschap, duidelijke afspraken en scherpe prijzen hebben deze bestrating-experts hoog in het vaandel.

U kunt online een offerte aanvragen door het betreffende formulier in te vullen. Het voorstel dat u vervolgens krijgt, is geheel vrijblijvend. Vindt u het prettig face to face te praten, dan kan een van de medewerkers bij u langs komen. Een korte opsomming van activiteiten waarmee Egalisee Bestratingen u van dienst kan zijn: bomen kappen en snoeien, een daktuin aanleggen, schuttingen en afrasteringen plaatsen. Als u benieuwd bent naar ervaringen van de huidige clientèle, klik dan eens op ‘reacties’.

https://www.egaliseebestratingen.nl/