A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

Laadpaal elektrische auto nodig?

Heb je net een nieuwe elektrische auto gekocht en ben je op zoek naar een laadpaal elektrische auto? In dit artikel proberen wij jou te helpen. Wij geven je tips die je helpen bij het kiezen van de juiste laadpaal elektrische auto. We vertellen je waar je een laadpaal kan plaatsen, het verschil tussen een online en offline laadpaal en hoe je een laadpaal specialist kan vinden op het internet. Ben je geinteresseerd? Lees dit artikel snel verder!

Waar de laadpaal elektrische auto plaatsen?

Je kan op drie plaatsen jouw oplaadpaal elektrische auto plaatsen: 1) Thuis, 2) op het werk en 3) op openbare ruimtes. Een laadpaal thuis is wellicht het fijnst omdat je dan altijd je auto kunt opladen (ook in de weekenden). Een voordeel van een laadpaal op het werk is dat de kosten voor het opladen vaak voor de rekening van je werkgever is.

Online versus Offline laadpalen

Als je eenmaal besloten hebt waar je de laadpaal elektrische auto wilt plaatsen is het tijd om de keuze te maken tussen een online en offline laadpaal elektrische auto. Bij een online laadpaal krijg je een eigen dashboard waarin je inzicht hebt in het energieverbuik. Met andere woorden; je kan precies zien hoe hoog de energie-kosten zijn voor een specifieke maand. Bij een offline laadpaal heb je deze luxe niet, maar een voordeel van een offline laadpaal elektrische auto is dat deze vaak dan weer een stuk goedkoper is.

Een laadpaal elektrische auto specialist vinden

Een specialist heb je zo gevonden. Je hoeft alleen maar te Googlen op “laadpaal elektrische auto”. Google geeft je dan een overzicht van laadpaal specialisten waar je een laadpaal kan kopen. Probeer het eens zelf! Veel succes!

http://reithpower.nl/laadpaal/elektrische-auto/