A brand new year
Image default
Mode en Kleding

Sokken van Sokkenplein.nl (Nieuw in Nederland)

 

Sokken draag je niet alleen om ze te dragen maar sokken hebben ook een bijzondere functie. Het beschermen en gezond houden van je voeten. Daarom hebben wij voor het merk O!Skary gekozen. Dit zijn sokken voor iedereen die je voeten lekker droog houden van transpiratie en vervelende geurtjes buiten de deur houden. Dit komt omdat ze afgwerkt zijn met het Zwitserse Sanitized®. Deze sokken kan je alleen bij Sokkenplein.nl bestellen voor heel Nederland en België.

Damessokken

De damessokken zijn lekker naadloos, dus geen lst van vervelende naadjes en ze sluiten precies om je voet aan door de verwerking van Lycra®. Ze zijn te bestellen in mooie helder kleuren zodat je ze kan dragen, thuis of netjes op het werk.Gewone halfhoge sokken voor dames en sneakersokken (enkelsokken), kniekousen en sportsokken. By the way, de sportsokken blijven zijn lekker warm tijdens de warming up en bliijven koel tijdens het intensief sporten.

 

Herensokken

Wat is het nu mooier dan sokken te dragen in een heldere egale bijzondere kleur onder een mooi pak. Zelfs de geblokte sokken en met zigzag design worden verkocht voor onder een maatpak. Deze sokken herensokken zijn ook te bestellen als lage herensokken ofwel enkelsokken. Wat mooi is dat de enkelsokken niet afzakken en heerlijk aansluiten om je voeten, dus dit kan niet beter.

 

Nu exclusieve actie Sokkenplein.nl

Bij iedere bestelling van sokken, één paar extra gratis.
Kom snel kijken bij Sokkenplein.nl

https://www.sokkenplein.nl