A brand new year
Image default
Mode en Kleding

Dit zijn de trends op het gebied van badmode voor heren

Als je in zee of in het zwembad gaat zwemmen, draag dan de nieuwste trending badmode. Wat zijn tegenwoordig precies de trends voor heren badmode? Er zijn verschillende trending zwemkleding die je kunt kopen in winkels, zoals een muchachomalo zwembroek en andere soortgelijke merken. Dit zijn zwemshorts in effen kleuren, zwemshorts met een water reactieve print en verschillende ontwerpen van strakke zwembroeken. Ook zijn er diverse micro zwemslips die deel uitmaken van de trending zwemkleding voor heren. Deze badmode is zeer veelzijdig qua kleur en prints. Al deze zwemkleding is perfect voor alle wateractiviteiten. Je ziet er fris en stijlvol uit en krijgt tegelijkertijd het nodige zwemcomfort. Houd er rekening mee dat elk type badkleding het beste kan worden gebruikt voor een specifieke activiteit vanwege de stijl of de functionaliteit ervan. In dit artikel worden een aantal kledingstukken toegelicht die mannen kunnen dragen als badmode.

Zwembroek

Zwemshorts lijken erg op ‘boxershorts mannen”. Het verschil is dat de stof van zwemshorts iets dikker is en beter geschikt voor wateromstandigheden. Zwemshorts zijn het meest voorkomende type zwemkleding voor mannen. Dit komt omdat het zowel de functionaliteit van een badpak kleding als de stijl van een casual short biedt. Het heeft een look die vergelijkbaar is met andere casual korte shorts. De esthetische stijl ziet er erg tropisch en casual uit. Hierdoor kun je zowel genieten van alle soorten watersporten, activiteiten of als een goede korte broek wanneer je het buiten warm is. Zwembroeken zijn er in veel verschillende stijlen. Van effen zwembroeken tot gedessineerde en bedrukte zwembroeken, dit type zwembroek brengt een stijl die je er zeker cool en stijlvol uit laat zien met zijn eenvoudige ontwerp.

Zwemslips

Zwemslips zijn een van de meest onthullende zwemkleding voor mannen. Daarom is er veel zelfvertrouwen nodig om een ​​zwemslip te dragen. Als je zwemkleding weet te stijlen, kun je er heel mannelijk uitzien. Zwemslips zijn geweldig voor casual zwemkleding, maar het is beter geschikt voor competitieve en casual watersporten. Dat komt doordat het je de beste bewegingsvrijheid geeft. Zwemslips hebben ook verschillende stoffen, stijlen en ontwerpen die er heel mooi uitzien en echt goed aanvoelen.

Strakke zwembroek

Als je iets wilt dat lijkt op een zwemslip, maar niet zo onthullend als een zwemshort, kun je altijd kiezen voor een strakke zwembroek. Strakke zwembroeken zijn als zwemshorts maar veel korter en strakker. Deze badkleding is ook geschikt voor een meer competitieve watersportactiviteit. Het maakt gebruik van een stof die vrij licht is, zelfs als het nat wordt. Het neemt geen water op, waardoor je flexibeler en wendbaarder bent in het water. Ze komen in verschillende ontwerpen. Bij dit soort zwemkleding zijn de effen ontwerpen meestal esthetisch aantrekkelijker vanwege het type glanzende en lichtreflecterende stof dat wordt gebruikt. Mannen kunnen deze uit verschillende soorten zwemkleding kiezen. Tegenwoordig dragen de meeste mannen zwembroeken die bijna tot op de knie komen. Vroeger droegen de meeste mannen zwemslips of speedos, maar die trend is door de jaren heen veranderd

 

https://www.muchachomalo.com/nl/nl/heren/beachwear/swimshorts/