Een drone video laten maken doe je hier

Een drone video laten maken doe je hier

Dus jij wilt een drone video laten maken? Slim. Het wordt namelijk steeds toegankelijker om dit soort beelden te realiseren. Waar je vroeger een dik budget nodig had om een helikopter met cameraman te huren zijn dronebeelden nu ook realiseerbaar voor kleinere budgetten. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Bij een drone video laten maken is het erg belangrijk dat de dronepiloot ervaren is, weet wat hij doet en zich bewust is van de regelgeving omtrent drones. Deze is in de afgelopen paar jaar namelijk flink aangescherpt. Daarom is het verstandig om een gespecialiseerde partij in te schakelen, zoals videomarketingbureau ZoomWorks. Nieuwsgierig? Lees dan verder of neem gelijk contact met ze op.

Voordelen van een drone video laten maken

Een drone video is niet alleen hartstikke vet, het geeft ook een enorme boost aan jouw videoproducties. Een drone video laten maken staat garant voor spectaculaire beelden. Voor vogels is zo’n uitzicht namelijk misschien de normaalste zaak van de wereld, voor mensen niet. En dát maakt het zo vet! Ook de technologie van de drones zelf ontwikkelt zich in rap tempo, waardoor de camera’s van hoge kwaliteit zijn en dat zie je terug in de beelden. We noemden het net ook al even, maar dronebeelden liggen voor iedereen binnen handbereik, voor ieder budget. Kicken toch?

Doorlooptijd van een drone video laten maken

Jij vraagt je vast af hoe lang het duurt om een drone video te laten maken. Begrijpelijk. Er is echter geen universeel antwoord. Een drone video laten maken is namelijk altijd maatwerk. De doorlooptijd is dan ook afhankelijk van een aantal factoren, zoals het ontwikkelen van een concept, voorbereiding voor opnames, en de opnames zelf. Gemiddeld duurt een drone video laten maken tussen de drie en vijf weken. Maar als ZoomWorks snel met jou kan schakelen dan kán het sneller. Hoe eerder jij reageert, hoe sneller zij verder kunnen… en hoe eerder jouw drone video klaar kan zijn.

Meer informatie over een drone video laten maken bij ZoomWorks?

Benieuwd hoe een drone video laten maken in z’n werk gaat? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op. Het enthousiaste team van ZoomWorks helpt je graag verder!