A brand new year
Image default
Marketing

Verbeter je website met een gratis SEO scan

SEO is een van de beste manieren om de positie van je website te verbeteren. Maar hoe kun je er achter komen wat je het beste kunt doen voor je de SEO van je website? Door een gratis SEO scan aan te vragen kun jij er achter komen waar jouw website werk nodig heeft en waar hij al goed scoort.

Wat is een gratis SEO scan

Door een gratis SEO scan te doen krijg jij te zien welke woorden jouw website op scoort. Een gratis SEO scan kijkt op welke positie jouw website in google staat als bepaalde woorden worden gegoogeld. Behalve de positie van jouw website voor die woorden staat in een gratis SEO scan ook het zoekvolume van die woorden. Zo kun je precies zien welke woorden belangrijk zijn voor jouw website en welke zoekwoorden wat extra attentie nodig heeft.

Hoe kun je de resultaten van een gratis SEO scan gebruiken

Als je eenmaal de resultaten van een gratis SEO scan binnen hebt dan kun je die je gebruiken om jouw website te verbeteren. Vaak kan dit direct bij het bedrijf waar je de gratis SEO scan hebt laten maken. Zij zullen voor jou blogs plaatsen met links er in naar jouw website met het desbetreffende zoekwoord dat jij een “boost” wilt geven. Als eenmaal deze blogs zijn geplaatst zal dit vertalen in meer bezoekers naar jouw website wat er voor zorgt dat je omzet groter is. Een gratis SEO scan kan dus leiden tot meer klanten en een grotere omzet, niet verkeerd voor een gratis scan.

Wie kan een gratis SEO scan gebruiken

Een gratis SEO scan kan voor de meeste online bedrijven iets betekenen. Dankzij SEO scans kan jouw bedrijf hoger gaan ranken in google en jouw website meer bezoekers krijgen. Dus als jij klanten online werft dan kan jij zeker een gratis SEO scan gebruiken.

https://web-wings.nl/seo-scan/