Hoe kan je ervoor zorgen dat je met je website hoger in google komt?

We merken allemaal dat er veel bedrijven bijkomen en iedereen wil met zijn website hoger in Google komen, maar hoe kan je hier nou voor zorgen? Dat is voor veel een hele grote vraag en vaak wordt er ook aangeraden dit uit te besteden.

Hoe kan je zelf voor een beter zichtbaarheid zorgen op Google?

Het begint altijd met een onderzoek naar woorden waar je potentiele klanten op zoeken. Om keyword ideeën te krijgen kan je systemen gebruiken zoals ubersuggest. Hier vul je een keyword in en deze geeft ook soortgelijken trefwoorden weer. Begin met een lijst van 5 keywords, zodat je een begin hebt. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over hoe lokaal je gevonden wilt worden en wordt er dan lokaal ook veel gezocht. Een goede keyword analyse is de basis, maar ook gelijk een lastig onderdeel. Hier is op internet wel veel over te vinden.

Zodra je 5 keywords hebt kan je teksten gaan schrijven die informatie geven over de zoekwoorden. Zorg dat de teksten minimaal 300 woorden bevat en heel inhoudelijk informatie geven. Hoe beter en hoe relevanter de informatie is hoe beter.

Red je het al met alleen goed content?

In sommige branches is alleen goede content al genoeg; aangezien er weinig concurrentie in de markt is, maar over het algemeen ga je het hier niet mee redden. Wil je met je website hoger in google komen in een concurrerende markt en wil je het echt zelf doen? Denk er dan eens over na om een SEO-cursus te volgen bij jou in de buurt.

Je vindbaarheid uitbesteden?

Veel bedrijven besteden hun online marketing uit. Dit omdat positioneren van je website heel veel tijd kost. Hoe fijn is het dan dat je het kan overlaten aan een online marketing bedrijf met de specialisatie zoekmachine marketing?

Je hebt er dan zelf veel minder omkijken naar en je weet dat het goed gebeurt door een bedrijf wat kennis in huis heeft, juiste en ‘vaak dure’ meetapparatuur gebruikt en het je veel geld gaat opleveren.

https://allinone-media.nl/