A brand new year
Image default
Marketing

Een backlink als onderdeel van je SEO

Een backlink is een onderdeel van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands beter bekend als zoekmachineoptimalisatie. Een backlink zorgt er voor dat meer mensen de weg naar jouw website weten te vinden en dat wordt door zoekmachines als Google beschouwd als een waardevolle toevoeging waardoor jouw website stijgt in de rankings. Een backlink is een voorbeeld van off-site SEO en hier lees je alles dat je moet weten voordat je backlinks bestelt voor jouw website.

Welke rol speelt de backlink bij SEO?

Een backlink breidt het web van je website uit. Dat web moet groter zijn dan alleen je eigen website anders is de kans dat je doelgroep jou kan vinden erg klein. Door een backlink te plaatsen op een andere website die mensen doorstuurt naar jouw website breidt je dit web uit. Je kan het ook zien als een net dat steeds groter wordt. Hoe groter het net is des te meer vissen je vangt. En dat is het hele doel van je website nietwaar?

Nog sneller bestellen door een account aan te maken

Door een account aan te maken wordt het nog makkelijker om regelmatig backlinks te bestellen. Linkbuilding is een continue proces dat je bij moet houden om de waarde van de links en je website hoog te houden. Maak vandaag nog een account aan bij SEO Marketing Deals en ga aan de slag.