A brand new year
Image default
Industrie

Buisfolie op rol, de sterkste in haar soort

Buisfolie op rol

Gaan er producten worden vervoerd dan worden deze meestal beschermd tegen vuil en andere beschadigingen die van buitenaf kunnen optreden en het product zo kunnen beschadigen of vervuilen. Producten kunnen beschermd worden tegen deze exogene werkingen. Zo’n oplossing voor deze problemen kan zijn buisfolie. Buisfolie wordt op rol geleverd, belangrijke eigenschappen van dit product is dat het zeer sterk is, doorzichtig en het biedt bescherming tegen krassen en vocht. Buisfolie is dus een verpakkingsmateriaal die gebruikt kan worden voor producten die stevig ingepakt moeten worden. De folie wordt standaard op rol geleverd en kan op iedere gewenste maat worden afgesneden of geseald worden.

Krimpfolie

Een ander product waar producten mee kunnen worden ingepakt is krimpfolie. Dit type komt ook veel voor in de supermarkt. Hier zijn allerlei producten die met een soort plastic zijn ingepakt maar die exact de vorm van het product heeft aangenomen waardoor deze perfect aansluit en dus het product ook beschermd. Krimpfolie neemt de vorm van het product aan door middel van hitte, door de hitte krimpt de folie en kunnen producten dus zo goed beschermd worden.

 

Producten die onder andere met buisfolie of krimpfolie worden verpakt zijn groenten, planten, pallets en zelfs vliegtuigen die vervoerd worden per schip kunnen worden ingepakt met krimpfolie zodat hij niet beschadigd raakt tijdens het vervoer.

https://www.soundgallery.nl/blog/