A brand new year
Image default
Hobby en vrije tijd

Het is tijd om je fiets wat op te vrolijken

Wat? Jij nog een fiets zonder toeters en bellen? Daar moet echt verandering in komen hoor. Want een echte Nederlander rijdt op een echte Nederlands gepimpte fiets! En hoe je fiets gepimpt wordt? Dat bepaal je lekker zelf. Zorg dat de decoratie eruit ziet zoals jij dat zelf graag zou willen. Een beetje inspiratie nodig? Bij de webwinkel van Pimpjefiets weten ze wel raad met fietsen pimpen. Hier kun je de leukste inspiratie opdoen en kun je de producten eventueel meteen kopen.

Hoe pimp je een fiets?

Er zijn niet bepaald regels voor en er is ook geen gebruiksaanwijzing over hoe je je fiets kunt pimpen. Het vergt enige creativiteit van jezelf. Maar als je goed om je heen kijkt zie je soms ook andere leuke gestylde fietsen. Natuurlijk kun je die stijl ook gewoon overnemen. Het leukste is eigenlijk wel om er zelf mee bezig te gaan. Welke kleuren wil je gebruiken en welke fietsaccessoires koop je hiervoor?

Bloemenslingers en stuurbloemen

Je kunt je fiets met nog zoveel spulletjes decoreren, maar de finishing touch zit ‘m toch echt in bloemenslingers en stuurbloemen. Zorg eerst dat je een leuke fietstas scoort of als je dat niet prettig vindt, een handig fietskrat of fietsmand voor voorop je fiets. Is deze in bepaalde kleuren? Zet deze kleurentrend dan door in alle andere fietsaccessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie combinatie maken van fietstas, fietsbel, bikecap zadelhoesje en bloemenslingers. Het hoeft natuurlijk niet per definitie om een kleurenpatroon te gaan. Je kunt namelijk ook heel goed een mooie combinatie maken van een thema. bijvoorbeeld dat je alle fietsdecoratie kiest waarop een koeienprint of minstens de kleuren zwart en wit in voorkomen. De gras combinatie komt ook vaak voor omdat je toevallig in het thema gras een fietsbel, fietstas en zadelhoesje kunt vinden. In de fietsslingers zit vaak al veel groen verwerkt ivm. de bladeren. Dus om je groen gepimpte fiets dan nog dat fleugje extra te kunnen geven kun je gerust kiezen voor een mooie opvallende bloemenslingers met fuchsia gekleurde bloemen! Hoe ziet jouw gepimpte fiets eruit????

https://www.pimpjefiets.nl/