A brand new year
Image default
Hobby en vrije tijd

Diamond painting in dieren thema’s bewezen effectief tegen de alledaagse stress

Diamond painting is ook in Nederland een geliefde hobby geworden. Je plakt hierbij strass-steentjes volgens de op een canvas doek aangegeven symbolen om zo tot een letterlijk en figuurlijk schitterend kunstwerk te komen. De hobby is er niet alleen om heerlijk creatief bezig te kunnen zijn, maar doet ook dienst als een vorm van kunsttherapie. Door met diamond painting met het thema dieren of andere thema’s aan de slag te gaan, gun je jezelf een pauze van je hectische en veeleisende dagelijks leven. JobaStores is de grootste webshop voor benodigdheden voor diamond painting in Nederland, zodat je prachtige schilderijen met bijvoorbeeld dieren kunt maken.

Ontspannen en tegelijkertijd je hersenen trainen

Maar wist je dat deze hobby je niet alleen ontspanning, maar ook stimulering van je hersenen biedt? Je hersenen moeten bepaalde patronen volgen en op basis daarvan keuzes maken. Dit betekent dat je onbewust dus aan de slag gaat met je logische informatieverwerking. Het analytische deel van je brein wordt zonder dat je het doorhebt dus aan het werk gezet! Iets waar je in het dagelijks leven ook mee geholpen zult zijn!

Ronde en vierkante strass steentjes

Breng je een bezoek aan dé webshop voor diamond painting in Nederland, dan zul je al snel tot de conclusie komen dat de strass-steentjes waarmee je werkt rond of vierkant kunnen zijn. De vierkante steentjes sluiten precies op elkaar aan en laten geen canvas zichtbaar. Dit in tegenstelling tot de ronde steentjes. Echter moet je bij de vierkante steentjes wel een stuk nauwkeuriger werken.

Hoge kwaliteit, korte levertijden

Binnen het diamond painting zijn dieren een geliefde categorie. Uiteraard is deze categorie bij JobaStores ruim vertegenwoordigd. Ook tref je er categorieën als mensen, bloemen, landschappen en steden en fantasiewerelden. Ze zijn overzichtelijk ingedeeld, zodat je snel vindt wat je zoekt. De webshop bedient klanten in Nederland en België en waarborgt de kwaliteit van zijn producten door de productie in eigen beheer te houden. Zo blijven ook de levertijden zo kort mogelijk.