A brand new year
Image default
Gezondheid

Zorgzaken regel je online bij ZorgDirect

Goede zorg is belangrijk voor iedereen. Maar je wilt wel een zorgverzekering die bij past jouw wensen. Wanneer je eenmaal zorg nodig hebt, dan ben je het liefst zo weinig mogelijk tijd kwijt aan het invullen van allerlei papieren. Gelukkig regel je bij ZorgDirect je zaken eenvoudig online.

Stel je eigen zorgverzekering samen

Bij ZorgDirect staat de klant centraal. Daarom kun je online zelf je zorgverzekering samenstellen. Of je nu alleen kiest voor een basisverzekering of dat je ook graag aanvullend verzekerd wilt zijn: de keuze is aan jou. Onze online productvergelijker toont overzichtelijk alle verzekeringen zodat je weloverwogen de juiste keuzes kunt maken.

Inzicht in je verzekering via Mijn ZorgDirect

Mijn ZorgDirect helpt je om alles rondom je zorgverzekering online te beheren. Je hoeft alleen maar in te loggen en je krijgt meteen een duidelijk overzicht van je ziektekostenverzekering 2017, je declaraties, het eigen risico en andere belangrijke zaken omtrent je verzekering. Dat is pas echt handig!

Regel je zaken met de Declaratie-app

Om het je nóg gemakkelijker te maken heeft ZorgDirect een eigen Declaratie-app ontwikkeld. Hiermee dien je je declaraties eenvoudig in via je smartphone. Maak een foto van de rekening en met één druk op de knop zijn alle zaken geregeld. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staat onze klantenservice gewoon voor je klaar. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op 088 687 74 74.

https://www.zorgdirect.nl/