A brand new year
Image default
Gezondheid

Overtollig vet verwijderen

Bij een lage temperatuur is het wel fijn om een extra laagje te hebben. Vet is gezond in de winter, maar met maten. Het gaat hierbij om een gezond heel dun laagje. Helaas breidt dit laagje vaak uit in de koude maanden. Dit komt door de vele soorten zoetigheid waar we gretig van genieten in de december maanden. Chocolade letters, kerstkransjes, appelflappen, pepernoten, oliebollen en ga zo maar door. Om de week wordt je bijna wel geconfronteerd met nieuwe soort lekkernij. Maar dit valt helaas buiten het ‘gezonde laagje vet’. In januari is het tijd voor goede voornemens en kunnen we weer met z’n alle naar de sportschool om het gewenste gewicht te behalen. Helaas hebben sommige mensen moeite met afvallen.

Om de eerste stap te zetten is liposuctie aan te raden. In het geval de je hiermee onbekend bent: dit is een cosmetische ingreep waarbij de overtollig vet uit het lichaam wordt verwijderd. De ingreep kan op verschillende plekken plaats vinden. Je kan ervoor kiezen om liposuctie benen te laten uitvoeren, maar ook de buik, de armen of de rug is mogelijk. Deze ingreep biedt een hele boel mogelijkheden voor verschillende mensen. Als je eenmaal teveel weegt is het lastig om dit kwijt te raken. Vooral als het per ongeluk echt uit de hand is gelopen is het lastig om de eerste stap richting de sportschool te zetten. Als je eerst gewicht hebt laten verwijderen met behulp van liposuctie kunnen de oefeningen in de sportschool makkelijker worden om het vol te houden.

Het laten verwijderen van gewicht is natuurlijk niet genoeg. Je moet consistent blijven en ervoor zorgen dat je je leefstijl aanpast. Als je eenmaal besluit om het vet weg te laten halen moet je ook bereid zijn om gevarieerd en gezond te eten en hiernaast voldoende lichaamsbeweging te krijgen.

http://faceland.nl/