A brand new year
Image default
Gezondheid

Fitness in Schagen is weer leuk met Yoga Fit Mix

Wist je dat er een alternatief is voor Fitness in Schagen? Een alternatief dat wél leuk en dynamisch is? Als jij dit graag eens wilt ervaren ga dan naar Yoga Fit Mix in Schagen bij Yogaschool Alyna.

Waarom is dit leuker dan fitness?

Bij fitness doe je vaak statische oefeningen, je bent één beweging aan het en dat doe je vaak een aantal keer. Je bent herhalingen aan het doen en dat is eigenlijk het enige wat je de heletijd doet. Je probeert omhoog te komen in kilo’s en als je moe ben en dat gewicht niet haalt raak je gedemotiveerd.

Bij hét alternatief voor fitness is dit niet het geval.

Yoga Fit Mix is namelijk een dynamische les waarbij je verschillende vormen van fitness beoefent. En het mooie is: het is voor elk lichaam geschikt. 

Vaak is fitness zeer blessure gevoelig, maar bij Yoga Fit Mix niet. Bij Yoga Fit Mix ga je namelijk niet over je grens, maar ben je heel bewust aan het bewegen. Je bent mindful bezig in een prettige omgeving. Je bent niet omsingeld met allemaal fitness gasten die lopen te pompen, maar met een fijne groep die je ondersteunt in het bewegen.

Yoga Fit Mix is hét alternatief voor Fitness in Schagen

Yoga Fit Mix helpt je om weer plezier te vinden in het bewegen. Veel mensen vinden bewegen niet leuk omdat ze prestatiedruk voelen. Bij Yoga Fit Mix is dit niet het geval. Je doet wat je kunt en dat is goed genoeg. Je hoeft niet beter of meer te doen, als je maar gewoon lekker beweegt. 

Veel mensen denken dat je alleen spiermassa kunt krijgen als je heel hard ‘pompt’, maar de topatleten zoals Ronaldo en Messi trainen allemaal met lichtgewicht. Bij Yogaschool Alyna doen we dit ook. Dus kom je een keer langs?

https://yogaschoolalyna.nl/fitness-schagen-alternatief/