A brand new year
Image default
Gezondheid

Donkere vlekken onder oksels

Donkere vlekken onder oksels

Donkere oksels? Wie weet heb je daar nog nooit over gedacht, dus doe je armen maar eens omhoog. Anno 2015 scheert vrijwel iedere vrouw haar oksels. Zeker in de lente en zomer dan komt duidelijk naar voren welke dames haar oksels goed verzorgen en welke vrouwen in mindere maten. Dit beeld klopt eigenlijk niet helemaal. Daarom hebben wij onderstaand een duidelijk artikel over dit onderwerp voor u klaar staan.

 

Hoe ontstaan donkere vlekken onder de oksels

Omdat er onder de oksels zweetklieren aanwezig zijn, worden de oksels altijd goed gewassen, hiernaast sprayt iedereen er antitranspirant overheen ook wel DEO genoemd. Deze product soort i tegenwoordig net als alle douche producten erg goedkoop. Helaas is dat niet zonder reden. Deze producten zitten vol met goedkope schadelijke stoffen waar o.a. De huid van de oksels enorm onder leid. Daarnaast raakt de oksel-huid in de loop van de jaren door al het scheren, harsen en ontharen ook beschadigd. Deze mengelmoes van gebeurtenissen zorgt ervoor dat de oksels op een onregelmatige manier donkerder worden. Donkere vlekken oksels zijn bijna niet te voorkomen. Toch willen wij vrouwen ook mooie oksels!

Hoe kun je donkere oksels lichter maken?

Gelukkig is er vandaag de dag ook een oplossing. Wanneer je kijkt naar het product Skinlight wat sinds medio 2013 op de markt kwam. Met dit product kun je in ongeveer  3-5 weken duidelijk de huid van de oksels lichter krijgen. Je smeert het product in hele klein mate op je donkere vlekken oksels. Vervolgens zie je dat de donkere vlekken week na week langzaam minder worden. Je oksels krijgen weer een mooie teint. Wanneer je helemaal tevreden bent, stap je gewoon over op de onderhouds-dosering namelijk,  2 a 3x per week. 

Waar koop ik het product Skinlight?

Skinlight is een 100% natuurlijke en PH neutrale crème. Hierdoor leent het zicht uitstekend uit voor de gevoelige huid zoals de oksels. Mede door de veilige samenstelling is het vrij verkrijgbaar. Je kunt Skinlight het beste aanschaffen bij hun eigen webwinkel. Daarnaast is het ook mogelijk om het via de betrouwbare kanalen zoals bol.com, markplaats.nl en ebay.nl te kopen.

https://shop.skinlight.nl/